Torrons Vicens d'Agramunt presenta un lot de productes d'empreses socials

Presentació dels lots solidaris de Torrons Vicens d'Agramunt
photo_camera Presentació dels lots solidaris de Torrons Vicens d'Agramunt

Torrons Vicens d'Agramunt ha presentat aquest dijous la iniciativa solidària dels lots gastronòmics amb compromís social. Un projecte que Vicens va engegar a finals de l'any passat amb 4 entitats socials i que aquest any té la voluntat de potenciar i treballar perquè no sigui només una iniciativa per Nadal sinó que se'n venguin durant tot l'any.

Els productors que participen en aquest projecte a banda de Vicens són l'obrador de galetes El Rosal de l'Associació Alba amb els seus arrugats i neules; la Fundació Ampans amb els seus formatges Muntanyola i vins; l'Olivera Cooperativa amb els seus vins i olis; i la Fundació Ilersis – Shalom Taller que s'encarreguen de la fabricació de les caixes de fusta.

El director general de Torrons Vicens, Angel Blasco ha manifestat que estem molt il·lusionats amb aquest projecte, volem promoure la venda dels productes que elaboren aquestes entitats, productes de qualitat i de proximitat. Creiem que és un projecte que es farà gran i hi posarem el màxim d'interès. El repte implica fer una cistella de regal que també es pugui vendre tot l'any, que els turistes el puguin comprar i que les empreses el puguin regalar en els seus esdeveniments
 

Imatge dels Lots solidaris de Torrons Vicens d'Agramunt 1Per la seva part, Mònica Viladot, una de les responsables de l'obrador El Rosal ha explicat avui a la presentació que per les entitats socials que elaborem productes propis és molt interessant crear aliances amb empreses privades i encara més si són del nivell de Torrons Vicens, ja que ens permeten obrir-nos i donar-nos a conèixer a un públic diferent. A més a més, de poder generar llocs de treball i col·laborar en els nostres projectes d'economia social..

Aquests lots solidaris es vendran a través de les botigues de les entitats i també en les diferents botigues que Torrons Vicens té a tota Catalunya, així com en la seva botiga en línia. Van dirigits a empreses o particulars que vulguin fer aquest Nadal un regal amb compromís social. Els beneficis obtinguts s'invertiran en projectes socials de les respectives entitats.

Comentaris