Dissabte 21 i diumenge 22 d'octubre de 10 a 14 h i 16.30 a 21 h al Pavelló del Club Natació Tàrrega

La 23a Fira del Medi Ambient incentiva la recollida de roba usada per a donar-li una segona vida

El Pavelló del Club Natació Tàrrega acollirà aquest cap de setmana un programa d'activitats variades entre "conferències, activitats per a infants i tastos"
Inauguració de la 23a Fira del Medi Ambient - Foto: Jordi Vinuesa
photo_camera Inauguració de la 23a Fira del Medi Ambient - Foto: Jordi Vinuesa

Tàrrega ha inaugurat aquest matí la 23a Fira del Medi Ambient. El Pavelló del Club Natació Tàrrega (Parc Esportiu) acollirà aquest cap de setmana un programa d'activitats variades entre "conferències, activitats per a infants i tastos", a més de l'oferta de parades —una cinquantena—, ha comentat la regidora de Promoció Econòmica, Núria Robert, durant la seva inauguració. El certamen vol ser un altaveu dels valors de l’ecologia, la qualitat de vida i les energies renovables. Es tracta d'una fira on "s'aprèn alhora que es gaudeix", ha destacat Robert.

La 23a Fira del Medi Ambient es podrà visitar dissabte 21 i diumenge 22 d'octubre de 10 a 14 h i 16.30 a 21 h al Pavelló del Club Natació Tàrrega (Parc Esportiu)

Campanya de recollida de roba

Cartaes impulsa una campanya de recollida de roba que ja no s’utilitza i dona a canvi una bossa de pancartes - Foto: Jordi Vinuesa
Cartaes impulsa una campanya de recollida de roba que ja no s’utilitza i dona a canvi una bossa de pancartes - Foto: Jordi Vinuesa

L'empresa d'inserció Cartaes ha posat en marxa una campanya de recollida de roba que ja no s’utilitza. Es tracta d'una iniciativa que incentiva a portar a la fira més d'un quilo de peces usades de roba i premia a les persones que ho fan amb una bossa de mà feta a partir de pancartes tragarines reaprofitades. L'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú, ha fet una crida a la participació en aquesta iniciativa de reaprofitament. 

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement