Imprimir

La Cooperativa d'Artesa de Segre presenta un vi inspirat en el cel del Montsec

territoris.cat | 29 de d’octubre de 2018

Representants de la Cooperativa d'Artesa de Segre i el Consell Comarcal de la Noguera
Representants de la Cooperativa d'Artesa de Segre i el Consell Comarcal de la Noguera

El Celler Montsec de la Cooperativa d'Artesa de Segre ha elaborat un vi inspirat en el cel Starlight del Montsec, un projecte que amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Noguera, té com a objectiu commemorar el seixantè aniversari de l'entitat agrària.

La iniciativa farà possible elaborar el vi Montsec Vintage, que ha de ser un element de divulgació que obsequiaran el centenar d'allotjaments rurals de les comarques de la Noguera i el Pallars Jussà, als seus clients.

Els vins del Celler Montsec d'Artesa de SegreL'acció i l'etiqueta del vi del Celler Montsec de la Cooperativa d'Artesa de Segre, s'han pensat i inspirat en el cel Starlight del Montsec i s'elaborarà una primera anyada numerada de 6.000 ampolles, el nom del qual es donarà a conèixer en el moment de la presentació i llançament de la promoció que es farà el mes de març de 2019, a les instal·lacions del Centre d'Observació de l'Univers.

Segons els impulsors del projecte, cada ampolla de Montsec Vintage anirà acompanyada de l'obsequi d'entrades per visitar el Centre d'Observació de l'Univers d'Àger, amb la singularitat que el suport de la invitació serà el tap de l'ampolla.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/noguera/cooperativa-d-artesa-segre-presenta-vi-inspirat-cel-montsec/20181029132155052711.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]