Imprimir

Els Mossos d’Esquadra inicien una campanya sobre el bon ús de les xarxes socials al Segrià

territoris.cat | 20 de d’abril de 2018

Els inspectors en la presentació de Tu fas Campanya
Els inspectors en la presentació de Tu fas Campanya

Des de l’any 2008, els Mossos d’Esquadra porten a terme un projecte adreçat a la comunitat educativa de Catalunya: el Pla d'Acció d'Internet Segura per a la Protecció del Menor. Els objectius d’aquest pla són promoure un ús segur de les xarxes i el foment dels hàbits saludables de navegació digital.

Entre aquestes estratègies, agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Lleida han dissenyat un projecte en format concurs anomenat Tu fas Campanya dins el Pla d'Acció Internet Segura per a la Protecció del Menor, que convida a la comunitat educativa a participar en l'edició d'una campanya de prevenció per promoure el bon ús dels joves en les xarxes socials.

Durant la presentació d’avui a Lleida, l’inspector Ribelles ha destacat el valor de la tasca preventiva en l'ús d'Internet i de les xarxes socials que es fa des del Cos de Mossos d'Esquadra i la seva adaptació a la demanda d’alumnes que els proposaven activitats com aquesta.

S’ha proposat a diferents centres del Segrià que, a partir de les activitats realitzades a les aules, els alumnes de primer d’ESO gravin un vídeo explicant conductes de risc a Internet i els passos que cal seguir per no cometre-les. D’aquesta manera, es potencia la participació dels joves fent-los partícips de l’activitat pedagògica. Els vídeos seleccionats es publicaran a les xarxes socials del Cos de Mossos d'Esquadra.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/segria/els-mossos-d-esquadra-inicien-campanya-bon-us-xarxes-socials-segria/20180420181905047679.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]