Imprimir

L’Ajuntament de Tàrrega amplia i millora les instal·lacions del PTT

territoris.cat | 12 de de setembre de 2019

Visita a l'aula del PTT de Tàrrega, recentment ampliada - Ajuntament de Tàrrega
Visita a l'aula del PTT de Tàrrega, recentment ampliada - Ajuntament de Tàrrega

L’Ajuntament de Tàrrega ha finalitzat les obres d’ampliació i millora de les instal·lacions del Pla de Transició al Treball (PTT). El projecte s’ha centrat en redistribuir l’espai del centre i ampliar l’aula fins assolir els 50 metres quadrats, mantenint alhora zones de recepció i despatxos. Així, s’ha procedit a aixecar nous envans i a refer les xarxes de llum, calefacció i informàtica. A l’aula també s’ha renovat mobiliari, com el taulell dels ordinadors de l’alumnat. L’espai del PTT, situat a la primera planta de l’antic casal de gent gran, podrà fer front així a l’augment d’alumnat previst per al nou curs que s’inicia aquest dijous 12 de setembre.

El PTT, amb 20 anys de trajectòria educativa a Tàrrega, assolirà enguany els 17 alumnes inscrits

El consistori targarí ha invertit 6.842 euros en les obres.

Què és el PTT?

El PTT, impulsat a Tàrrega i Mollerussa de forma conjunta amb el Departament d’Educació, és un programa educatiu que proporciona una sortida laboral a nois i noies que no han superat l’ESO. L’alumnat adquireix coneixements teoricopràctics per desenvolupar tasques com a auxiliar de comerç, d’oficina i atenció al públic amb l’objectiu d’inserir-se laboralment. L’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú, i el regidor de Ciutadania, Educació, Treball i Esports, Xavier Rossell-Aparicio, han visitat les instal·lacions reformades del PTT acompanyades del personal tècnic i docent del centre.

A més del PTT, també acull actualment la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC), el Centre de Formació de Persones Adultes, l’alberg de transeünts i el quarter de la Policia Local

Des de l’Equip de Govern s’ha posat de relleu la tasca del PTT per ajudar els joves a continuar formant-se i a integrar-se en l’àmbit laboral. L’antic casal de gent gran de Tàrrega, ubicat al carrer de La Pau, fou rehabilitat durant la dècada passada pel consistori com a edifici polivalent.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/urgell/l-ajuntament-tarrega-amplia-i-millora-instal-lacions-ptt/20190912140241058948.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]