Imprimir

L'Ajuntament de Tàrrega inicia aquest dijous les emisions de les sessions del Ple en directe

territoris.cat | 25 de de gener de 2017

Una sessió del Ple de l'Ajuntament de Tàrrega
Una sessió del Ple de l'Ajuntament de Tàrrega

Amb aquest servei s'implanta el nou document de vídeo-acta que els targarins podran consultar permanentment en el web de l'Ajuntament

L'Ajuntament de Tàrrega inaugurarà aquest dijous el servei de transmissió de les sessions Plenàries en directe a través del web del consistori, Amb aquesta actuació els targarins podran seguir el debat i les votacions directament en el web www.tàrrega.cat.

El material enregistrat s'editarà posteriorment per confeccionar el vídeo-acta, un nou tipus de document digital que es podrà consultar en el web de l'Ajuntament de forma permanent. El consistori va posà en marxa l'enregistrament de vídeo-actes des del passat mes de setembre, servei al qual ara s'afegeix l'emissió en directe via streaming.

El vídeo-acta inclou un sumari de les propostes d'acord debatudes. Així mateix, cadascun dels punts de l'ordre del dia inclou un submenú on es poden visionar les diferents intervencions dels regidors i regidores. Una altra prestació permet obtenir de cada intervenció un enllaç URL. Els continguts també es poden compartir a les xarxes socials. Actualment, al web municipal es poden consultar els vídeos-actes de les sessions del Ple de setembre, octubre, novembre i desembre del 2016.

Amb la incorporació d'aquestes noves eines, l'Ajuntament de Tàrrega accentua la transparència de l'ens local i facilita l'accés de la ciutadania a la informació. La mesura complementa la posada en marxa del Portal de Transparència.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/urgell/lajuntament-tarrega-inicia-aquest-dijous-emisions-sessions-ple-directe/20170125173200038622.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]