Imprimir

Pimec Lleida reclama seguretat i ajuts directes per autònoms i pimes com a la Conca d'Òdena

territoris.cat / ACN | 08 de de juliol de 2020

El president de la Cambra de Comerç de Lleida i president de Pimec Lleida, Jaume Saltó. Foto: Salvador Miret
El president de la Cambra de Comerç de Lleida i president de Pimec Lleida, Jaume Saltó. Foto: Salvador Miret
La patronal denuncia que la "improvisació" del Govern amb el confinament del Segrià "llastra la recuperació econòmica"

Pimec Lleida reclama per a les pimes i autònoms lleidatans "seguretat" i "ajuts directes" com a la Conca d'Òdena i denuncia que "la improvisació llastra la seva competitivitat i la recuperació econòmica", segons ha dit el president de a patronal a Lleida, Jaume Saltó, en relació amb la decisió del Govern de tornar a confinar el Segrià.

En aquest sentit, ha instat l'Administració a tenir en compte els agents socials i considera que s'hauria d'haver produït una trobada amb les empreses abans de prendre "decisions sobtades i, a vegades, contradictòries". Saltó creu que "la consellera de Salut podria haver anunciat el confinament amb més temps". 

Pla general de persones passejant pel carrer Major de Lleida aquest dissabte després de l'anunci del Govern de confinar la comarca del Segrià, el 4 de juliol de 2020. (Horitzontal)

El president de Pimec Lleida considera que "el Govern no ha tingut en compte els esforços, el temps i els diners que les empreses i els autònoms de Lleida han hagut d'invertir per reprendre l'activitat i complir amb els protocols establerts". Saltó ha posat de relleu l'afectació que el confinament del Segrià tindrà en les rebaixes del petit comerç, en el fet que "restaurants i bars hauran de llençar a les escombraries molts productes" i també ha advertir que "s'estan produint cancel·lacions hoteleres".

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/segria/pimec-lleida-reclama-ajuts-directes-i-seguretat-per-autonoms-i-pimes-com-conca-dodena/20200708131113065981.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]