Imprimir

El rector d'Arbeca és rellevat per la implicació en un cas de presumptes abusos

territoris.cat | 06 de de febrer de 2019

L'església de Sant Jaume de Belianes
L'església de Sant Jaume de Belianes

Arbeca i Belianes, dos dels municipis al càrrec del rector Josep Maria Font, s'han llevat aquest dimecres amb el rebombori mediàtic de les informacions sobre la investigació del Vaticà per suposats a busos a menors. La tinent d'alcalde d'Arbeca, Mireia Navès, ha assegurat que no tenien coneixement de res i que se'n van assabentar de tot aquest dimarts quan va sortir a la premsa.

La tinent d'alcalde d'Arbeca, Mireia NavèsEstà previst que l'equip de govern abordi la qüestió en una reunió aquest dimecres i també demanar tota la informació que hi hagi sobre el cas a l'arquebisbat de Tarragona. En qualsevol cas, Navès ha remarcat que tindran tolerància zero' amb aquest tema i ha afegit que si es confirma tot plegat, declararan al mossèn persona non grata.

D'altra banda, la tinent d'alcalde ha reconegut que els pares dels set o vuit nens que fan catequesi estan preocupats tot i que els responsables de donar les lliçons religioses als infants són catequistes, però el mossèn no hauria estat mai sol amb els nens

Accés a la parròquia d'Arbeca on oficiava el rector investigat per suposats abusos a menorsL'Antonio Balcells és un veí d'Arbeca que viu just al davant de la parròquia de Sant Jaume Apòstol i ha assegurat que sempre havia considerat al mossèn com una bona persona i amable. En aquest sentit, ha manifestat sorpresa per les notícies que el vinculen a abusos a menors i ha lamentat que no comptava amb això, ja que és una persona que és el que és, i el que representa.

Els capellans tenen necessitats, se'ls ha de deixar casar

A Belianes un grup de dones que han assistit a la darrera missa que ha oficiat el mossèn comentava els fets al bar del poble i també han manifestat la seva sorpresa. Una veina, ha assenyalat que la informació els ha caigut com una bomba, ja que el mossèn és molt bona persona i s'hi podia parlar amb confiança. La mateixa testimoni ha opinat que als capellans caldria deixar-los casar, formar una família i poder fer l'amor, ja que tenen necessitats i això no és cap pecat.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/rector-darbeca-es-rellevat-per-implicacio-cas-presumptes-abusos/20190206191632054603.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]