Imprimir

Tàrrega celebra el seu cap de setmana més solidari amb una jornada de Donació de Sang i La Marató

territoris.cat | 14 de de desembre de 2017

Cartell La Marató TV3 TàrregaTàrrega ha convocat per a aquest dissabte 16 la desena edició de la seva Marató de Donació de Sang, que tindrà lloc a partir de les 10 del matí i fins a les 10 de la nit a l'Espai MerCAT. S’hi realitzaran activitats de cultura popular i un concurs infantil de dibuix per amenitzar la jornada. Les donacions efectuades nodriran les reserves del Banc de Sang i Teixits de Catalunya. La marató compta amb la col·laboració de Creu Roja, l'Associació de Donants de Sang de l'Urgell i l'Ajuntament de Tàrrega.

Pel que fa al diumenge 17, la capital de l’Urgell es bolcarà amb La Marató de TV3, destinada enguany a la investigació contra les malalties infeccioses. L’activitat, coordinada per l'Agrupació d'Entitats de Tàrrega (AgEnTa), es durà a terme al Parc Esportiu de 10 del matí a 2 del migdia. A l’inici de la jornada, hi haurà un esmorzar popular seguit de batucada. A més, es realitzaran activitats com mini-handbol escolar, murals solidaris, circuit de tricicles i hockey adaptats, guardiola, photo-call i un taller de clauers solidaris. L’acte conclourà amb un vermut i una ballada de swing. Per accedir al recinte es demanaran 2 euros per col·laborar amb La Marató, fet que permetrà alhora participar en el sorteig d'una cistella solidària.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/urgell/tarrega-celebrara-seu-cap-setmana-mes-solidari-amb-activitats-per-marato-donacio-sang-i-marato-tv3/20171214183937045135.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]