Esdeveniment

Antònia Font actuarà el 5 d'abril al Teatre de la Llotja de Lleida

05/04/2024 a 05/04/2024
Teatre de la Llotja de Lleida
Cartell del concert d'Antònia Font al Teatre de la Llotja de Lleida
photo_camera Cartell del concert d'Antònia Font al Teatre de la Llotja de Lleida
El grup mallorquí oferirà un dels seus concerts, inclòs en la gira de teatres i auditoris per al 2024

El grup mallorquí Antònia Font pujarà a l'escenari del Teatre de la Llotja el divendres 5 d'abril de 2024. El concert s'inclou en la seva gira de teatres i auditoris prevista per a l'any que ve i formarà part de la programació de LaTemporada Lleida.

Després del seu disc més experimental, "Vostè és aquí" (2012), el grup Antònia Font es va separar de manera indefinida fins que va reaparèixer el 2021, certificant el seu retorn amb una gira de concerts de gran format. La tornada va deixar palès que les cançons d'Antònia Font havien transcendit generacions i que el públic, durant la seva absència, havia mantingut viu el seu llegat.

Un any i mig després, Antònia Font ha comprovat que el retrobament amb el públic, amb un desplegament tècnic de primer nivell i una gran motivació per part dels músics, s'ha fet curt i, per això, ha presentat una nova gira en què fa parada a Lleida.

Les entrades del concert, que té lloc el 5 d'abril a la sala Ricard Viñes de la Llotja, a les 21.30 h, es poden adquirir a taquilla i en línia.