Esdeveniment

15m2 - Festival Internacional de Microdansa Itinerant

06/10/2023 a 14/10/2023
Guissona
La guissonenca Rosa Pallarès i Figueras protagonitza el cartell del Festival Internacional de Microdansa Itinerant '15m2' - Foto: Festival Internacional de Microdansa Itinerant '15m2'
photo_camera La guissonenca Rosa Pallarès i Figueras protagonitza el cartell del Festival Internacional de Microdansa Itinerant '15m2' - Foto: Festival Internacional de Microdansa Itinerant '15m2'
El Festival Internacional de Microdansa Itinerant '15m2' ha aterrat enguany a Guissona

Guissona es l'escenari de la 4a edició del 15m2 - Festival Internacional de Microdansa Itinerant. La programació proposa diferents actes repartits per la població de la Segarra fins al 14 d’octubre, fent coincidir el final de les actuacions amb la celebració del Dia Internacional de la Dona Rural (15 d'octubre). Aquesta edició preten posar en relleu el paper imprescindible de les dones en un context rural. 

Fins al 14 d'octubre podràs gaudir de diversos espectacles, tallers i visites, entre les quals destaca la visita a una pintura mural en motiu de les dones de Guissona, a càrrec de l'artista local Joan Codina, durant el cap de setmana del 06 i 07 d'octubre. També hi trobaràs un taller de descobriment personal femení amb fang, a càrrec de Marta Sala i Esther Roca, que es durà a terme el 06 d'octubre o el taller d’Anatomia vivencial i el seu moviment, a càrrec d’Ona Mestre i Chabela Cortés, realitzat el 13 d'octubre. 

La plaça Major, l’Obra de Fluvià o el campanar de l’Església de Santa Maria de Guissona són alguns dels espais que acolliran les 13 creacions de petit format inspirades o adaptades a la temàtica d'enguany.

El dissabte 14 d’octubre a les 20 h hi haurà l’acte de cloenda i reconeixements, amb un lliurement de premis. El jurat, integrat per Montse Esteve (directora de l’Escola de Dansa i la Jove Companyia de Guissona), Aida Santesmasses (tècnica de l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Guissona), Ana Pérez (membre de la junta directiva de l’APdC), i Jordi Sora (crític especialitzat en dansa contemporània), s’encarregarà d’atorgar les categories d’Interpretació, Escenografia i Arrel i memòria.