Opinió

Térmens s'omple de vida amb la Festa Major

Festa Major de Térmens, del 9 al 12 de setembre, i com ha estat sempre i com no podria ser de cap altra manera, tothom qui vulgui viure la Festa Major de Térmens hi és comptat

 

 

Benvolguts termenins i benvolgudes termenines,

Arriba un any més el final de l’estiu i l’inici del setembre marca una fita molt esperada en el cicle anual de la nostra vila: celebrem la Festa Major d’estiu. Cloem uns mesos estivals plens d’activitats, on la cultura i l’esbarjo en les seves diverses modalitats ens han fet més amens i més portadors els dies de calor desmesurada que ens faran recordar l’estiu del 2022. 

ESCUT_TRANSPARENT_ALTAQUALITAT

La gent de Térmens vivim la Festa Major com el punt de trobada de veïns i veïnes, de familiars i d’amistats a la plaça, als carrers, a l’església, al pati de l’escola, a la llar de jubilats, al pavelló... Ens encanta emplenar de vida la nostra vila, sentir com batega. Amb gran il·lusió hem programat els diferents actes i espectacles de la Festa Major perquè tots plegats, des dels més grans als més petits, la puguem sentir nostra i gaudir-la plenament. 

Us animo a participar-hi amb germanor, decididament. Una vila agermanada no té límits. De ben segur que entre tots aconseguirem que l’alegria s’apoderi de tots nosaltres i ens permeti deixar enrere uns anys complicats, que les abraçades, els somriures siguin presents...

Com ha estat sempre i com no podria ser de cap altra manera, tothom qui vulgui viure la Festa Major de Térmens hi és comptat:

“Oh, benvinguts, passeu, passeu; de les tristors, en farem fum.
Casa nostra és casa vostra, si és que hi ha cases d’algú.”

                                                                        (Qualsevol nit pot sortir el sol de Jaume Sisa i Mestres)

Amb aquest esperit acollidor i alegre, en nom de la corporació municipal i en el meu propi us desitjo una molt bona Festa Major!!!

Concep Cañadell i Salvia
Alcaldessa de Térmens

Térmens, setembre de 2022

Comentaris