Opinió

En marxa l’Oficina Parlamentària per defensar el territori

El PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran hem posat en marxa la nova Oficina Parlamentària del PSC – UA, que aplega els principals càrrecs institucionals a la Diputació de Lleida, el Parlament de Catalunya, el Congrés de diputats i el Senat. 

Els darrers resultats electorals, tant a les eleccions municipals com a les generals, han suposat un increment dels i les representants socialistes del nostre territori a les diferents institucions. En aquest sentit, el primer és l’agraïment al vot de confiança dels ciutadans i ciutadanes de Lleida, Pirineu i l’Aran. Un vot que s’ha de traduir en la gran responsabilitat de tots i cadascun diputats i diputades i els senadors i senadores socialistes a l’hora de defensar el nostre territori; el més extens de Catalunya – amb el 40% de superfície- i amb només el 6% de la població del país. 

És en aquest sentit que els i les membres de l’Oficina Parlamentària ens coordinem i posem el focus en generar les oportunitats de progrés que les nostres comarques es mereixen. 

Cal garantir els serveis públics bàsics, impulsar les infraestructures necessàries i aconseguir les inversions justes per generar llocs de treball i oportunitats que impulsin l’economia i la qualitat de vida de tots i totes. 

Aquesta Oficina Parlamentària és, doncs, l’eina bàsica i útil per defensar els interessos de Lleida, Pirineu i Aran allà on calgui. Per fer-ho, cal escoltar a tothom i fer arribar les necessitats de cada poble i ciutat a les diferents institucions públiques on som presents i/o tenim responsabilitats. 

Per això, ens posem a disposició dels alcaldes i alcaldesses dels 231 municipis de la província, amb l’objectiu d’ajudar-los en tot allò que necessitin, amb la ferma voluntat de sumar per fer territori i país entre totes i tots, superant les dificultats i garantint que el nostre territori no perdi cap oportunitat. 

En ple procés per la investidura Sánchez i formar nou govern progressista al govern de l’Estat i amb l’objectiu de generar una alternativa progressista a Catalunya liderat per Salvador Illa, continuarem treballant.

Citant a Albert Einstein, “Enmig de la dificultat resideix l’oportunitat”. Després d’uns anys difícils, recuperant-nos encara d’un context de postpandèmia i afrontant les conseqüències de la guerra a Ucraïna, afrontem noves oportunitats. Els i les socialistes hem estat, estem i estarem treballant en aquest sentit arreu, garantint un present i un futur de progrés i oportunitats per a totes les persones. 

Ara, que estem en ple procés per la investidura de Pedro Sánchez com a president i poder així formar un govern progressista al Govern de l’Estat, i amb l’objectiu de generar una alternativa progressista a Catalunya, liderada per Salvador Illa, els diputats i les diputades i els senadors i senadores del PSC de Lleida, Pirineu i Aran, continuarem treballant al servei de totes i tots.

Comentaris