LA COMPANYIA HA CREAT LA PRIMERA BECA GASTRONòMICA TALLER ARGAL.
Argal inaugura en la planta de Miralcamp un centre d'innovació del sector carni
17 de de març de 2015 (18:06 h.)
El projecte pretén ser el nucli central per a les activitats de Grup Alimentari Argal, relacionades amb la qualitat, la innovació i les tendències nutricionals i gastronòmiques.
El Grup Alimentari Argal inaugurarà el divendres 27 de març, en la seva planta de Miralcamp, el Taller Argal, un centre de creació i innovació en el sector carni, amb el que té la voluntat de compartir el coneixement adquirit al llarg de la seva trajectòria centenària.
L'acte també s'aprofitarà per a presentar la Primera Beca Gastronòmica Taller Argal, una iniciativa amb la qual la companyia del Pla d'Urgell vol recolzar el desenvolupament de nous professionals de l'àmbit de la gastronomia.
La primera edició de la convocatòria gastronòmica la duran a terme alumnes de l'Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de la Caparrella a Lleida, que elaboraran una recepta, i els guanyadors rebran els premis de la mà del mediàtic cuiner Karlos Arguiñano.