La Salle Mollerussa concedeix premis a empreses en reconeixement pel seu suport material i formatiu

image1

Coincidint amb l’acte d’entrega d’orles als alumnes que han conclòs un cicle formatiu durant el període 2017-19, el Col·legi La Salle Mollerussa ha volgut premiar diverses empreses del parc empresarial de la província de Lleida, en reconeixement pel seu suport material i la seva col·laboració en la formació d’alumnes en pràctiques i ex alumnes que actualment formen part de les seves plantilles. Són moltes les empreses i autònoms als que tenim d'agrair el seu esforç i col·laboració.

Les empreses distingides d’aquest reconeixement han estat Tallers Priego amb la presència del Sra. Emma Priego com a gerent de l'empresa; Prefabricats Pujol amb la presència del Sr. Miquel Pujol com a director; Pompiers de Vielha que per motius diversos no s’han pogut fer presents, Redis Gestió Associats, S.L. amb la presència del Sr. Xavier Miquel com a director executiu.    
Aquest reconeixement s’atorga a les empreses que s’impliquen en la formació d’alumnes de diverses maneres, ja sigui amb la cessió de materials pel centre, amb la signatura de convenis, formant alumnes en pràctiques, una formació d’alta qualitat i amb possibilitats reals d’entrar formar part de les seves plantilles. 

Ismael Montoro, coordinador de Formació Professional de La Salle Mollerussa, es va mostrar molt satisfet per aquestes col·laboracions i va afirmar que hi ha moltes empreses que tenen aquesta sensibilitat cap a la formació, però que les premiades mostren l’excel·lència al complir tot el que valoren els Premis Escola del motor empresarial de La Salle Mollerussa

Comentaris