Raimat té prevista una producció de 6 milions de quilos de raïm en la verema d'enguany
Gràcies a les condicions climàtiques excepcionals d’aquest any, s’espera una collita més que excel·lent, que es traduirà en vins d’alta qualitat
Fidels a la tradició el celler familiar lleidatà Raimat va iniciar aquest dilluns la verema en una finca de 400 hectàrees que el productor de Costers del Segre ha destinat a l'agricultura ecològica. Una verema que es fa manualment i de nit per tal que les temperatures més baixes afavoreixin la preservació de l'aroma i evitar les fermentacions no desitjades. Un projecte que en els pròxims anys convertirà el celler en un dels principals amb certificació ecològica de l'Estat.
les bones condicions climatològiques d'aquest any, fan preveure una collita de qualitat súper excel·lent, possiblement la millor dels últims any
Segons ha explicat el director de viticultura del celler Xavier Farré, les bones condicions climatològiques d'aquest any, fan preveure una collita de qualitat súper excel·lent, possiblement la millor dels últims anys. Farré ha afegit que les condicions han estat òptimes: un estiu suau, maduració lenta, bon equilibri, estrès moderat, totes elles condicions perfectes per fer vins excepcionals aquest any.
Raimat s'ha convertit en líder europeu en viticultura sostenible, després de diversos anys de treballs d'adaptació del sòl, instal·lacions i processos de cultiu. El celler ha estat pioner des de la seva creació, l'any 1914, en l'aplicació de sistemes de viticultura sostenible.