Còmodes i taules de fusta massís per a la teva llar, gràcies a Roble Store

 Còmodes i taules de fusta massissa a casa teva gràcies a Roble Store
photo_camera Còmodes i taules de fusta massissa a casa teva gràcies a Roble Store

En el moment de canviar l'aspecte de la teva llar, no hi ha res millor com pensar en mobles de fusta que, no només embelleixen els espais, sinó que aporten un estil únic a l'avantguarda. Per aquest motiu, a Roble Store es presenten molts models amb aquest material que mai passa de moda.

Amb les qcómodas de madera maciza que fabriquen a Roble Store, les possibilitats són infinites amb la màxima qualitat garantida. Per què arriben a ser tan pràctiques? Quant temps poden durar? Les respostes estan en aquest post, així que descobreix-les perquè et convencis que utilitzar aquest tipus de còmodes i taules és la millor decisió.

Dues marques que ofereixen estil i elegància: NordicStory i LoftStory

Al parlar de les còmodes de fusta i les taules d'aquesta botiga, hem de mencionar les dues marques que sobresurten. No només destaquen pel estil, sinó per tota la varietat que tenen, on el segell principal és la marca. Per exemple, NordicStory ha estat creada per oferir dissenys en fusta massissa que puguin satisfer diferents necessitats.

Algunes d'elles tenen a veure amb l'estil atemporal, i que molta gent encara segueix volent portar en els accessoris de la seva llar. Però a més de l'estil, NordicStory busca adaptar-se a l'ús, sent d'un material molt resistent. El cert és que el seu disseny nòrdic et farà al·lucinar  i encaixarà perfectament amb l'estil de la teva llar.

Què podem dir de l'altra marca que lidera la companyia? LoftStore té també les seves peculiaritats i fan d'aquesta botiga una de les més atractives en el mercat de mobles i còmodes. La col·leció de loftstore té models amb un disseny més industrial enfocat en l'estil del segle XX.

Per això, amb la varietat de mobiliari d’aquesta marca, el que es busca és crear major funcionalitat dins dels espais de la llar. I no només això, aquest tipus de dissenys ofereixen estabilitat i durabilitat, degut a que són de fusta massissa, i altres de metall. La bellesa està en els vores dels mobles, que són més gruixuts i robustos, però molt atractius.

Amb aquestes dues marques, la botiga ha creat dissenys molt cridaners, adaptats a les últimes tendències, però guardant una mica l'essència de segles anteriors.

Variedad d'estils en còmodes i taules de fusta massissa

Si bé és cert que anar a un lloc per comprar taules pot ser incòmode quan no es tenen moltes opcions, a Roble Store succeeix el contrari. Una de les principals avantatges que té aquesta botiga, és l'ampla varietat de models amb estils i mides que tenen, tant de còmodes com de taules. A continuació et mostrarem alguns dels models més sol·licitats.

Còmodes altes de fusta

Amb uns 6 calaixos aproximadament, i 4 potes de molta elegància, aquest model diu estar present. El que més destaca d'aquest tipus és la seva alçada, que arriba a mesurar uns 139 cm i el seu acabat és d'oli BIO. Se pot trobar en dues versions, una en roure natural, i una altra en roure blanquejat.

Però aquestes solen ser molt demandades, doncs, són més àmplies per donar-los diferents usos dins de la llar.

Còmodes de disseny Mid Century

Un altre model que pot deixar a qualsevol enamorat són les còmodes mid century el cui disseny es remunta al segle XX. Però cal destacar diversos aspectes que la fan única en el seu aspecte. Un d'ells té a veure amb l'elegància dels seus 4 calaixos que facilitaran l'ordre, sigui quin sigui l'espai on es col·loqui.

D'altra banda, aquest model sobresurt perquè és petit i baix, la qual cosa permet moure'l amb facilitat i deixar-lo en una àrea que no estorbi. Sense deixar de costat que la fusta de roure de la qual està feta és d'alta qualitat, i pot oferir molts anys de durabilitat donant-li la cura que mereix.

Taules auxiliars de fusta

Mai falten les mesas auxiliares de madera maciza que ofereixen gran utilitat a l'hora de col·locar objectes personals, o simplement per a ornaments decoratius. Gràcies al material de fusta amb el qual han estat fabricades, aquestes taules poden donar un gir radical als espais d'un dormitori.

Per exemple, una de les que destaquen a Roble Store és la tauleta de nit Escandi 2 que té la mida suficient per estar a prop dels objectes més bàsics. El millor d'aquest tipus de taules és que no només serveixen per ubicar-les al dormitori, també poden col·locar-se en qualsevol espai que sigui convenient.

D'altra banda, es poden aconseguir de diferents mides i estils, unes amb calaixos i altres més senzilles. Però en línia general, aquestes opcions s'adapten al que avui dia busca el client: comoditat i versatilitat per als espais de la llar.

Quin temps poden durar les còmodes i taules de fusta de roure massís?

El roure és un tipus de fusta molt fort i de gran qualitat que pot aportar molt estil a qualsevol espai de la llar. Per això, podem afirmar que és duradora i pot resistir diferents climes i ús durant el temps. Clar està, la durabilitat de la mateixa pot deure's, en part, a la cura i manteniment que se li doni.

Així que no n'hi ha prou amb només triar el model ideal, també és necessari aplicar els consells per donar-li la cura que mereix. Només així podem assegurar-nos de comptar amb un moble de gran qualitat i resistència davant qualsevol adversitat en el temps.

És per això que, si estàs interessat a donar-li un canvi definitiu a la teva casa, a invertir sense por a perdre diners, la solució està en les còmodes de fusta i en les taules auxiliars que ofereix Roble Store. Gràcies a les seves dues marques d'autèntica qualitat i bellesa natural, podràs gaudir d'un veritable canvi.

Comentaris