Estudia el grau de disseny industrial i aconsegueix una de les professions amb més futur

 Estudia el grau de disseny industrial i aconsegueix una de les professions amb més futur
photo_camera Estudia el grau de disseny industrial i aconsegueix una de les professions amb més futur

Si estàs buscant una professió amb molta sortida laboral, el Grau en ingenieria de diseño industrial et pot ajudar a desenvolupar-te professionalment en un dels sectors amb més projecció de cara al futur. 

Hem parlat amb la Universitat Elisava per explicar-te tot el que necessites saber sobre el grau de Disseny Industrial i totes les sortides a les quals podràs accedir amb aquesta titulació. Continua llegint per descobrir-ho.

Descobreix el grau de Disseny Industrial

El grau de Disseny Industrial està destinat a totes aquelles persones que vulguin formar-se per convertir-se en enginyer o enginyera de disseny. El perfil d’aquests estudis és transdisciplinari, de manera que cada alumne estarà preparat per transitar per diferents llocs de treball dintre del departament (conceptualitzar, dissenyar, desenvolupar, produir un producte, etc.).

Gràcies a aquest grau universitari aprendràs a dominar les eines de modelatge físic i digital, alhora que aprens a simular el comportament dels teus productes. A més a més, sabràs escollir el material i el procés més adequats en cada situació. 

Al llarg dels estudis, els professors t'ensenyaran a tenir en compte els requisits tècnics, funcionals, d'usabilitat, de processament, ambientals, estètics i comunicatius, que tenen com a finalitat optimitzar la producció i comercialització dels productes.

Facultat Elisava

Elisava és la Facultat de Disseny i Enginyeria de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Aquesta facultat s’ha convertit, en pocs anys, en un referent dins del sector d’aquesta mena de formacions i ha sigut reconeguda com la quarta millor institució educativa de disseny segons la World Brand Design Society.

Aquesta escola ha sigut concebuda sota el desig de convertir-se en una casa per totes aquelles persones que volen estudiar enginyeria i disseny. El seu pla formatiu no només es basa en l'estudi dels alumnes, sinó que per ells és important que els estudiants experimentin amb noves vies i construeixin alternatives.

Ja són més de 17.000 estudiants d’arreu del món els que han passat per les aules d'Elisava i actualment estan trepitjant amb força en els seus llocs de treball. Es tracta d’un espai multicultural que està en constant canvi, amb el fi d'adaptar-se a les noves actualitzacions que apareixen en el món de la tecnologia.

Possibles sortides del grau de Disseny Industrial

És important que, abans de posar-te a estudiar el grau de Disseny Industrial, siguis conscient de les sortides laborals a les quals aquesta formació t’impulsarà. Un cop hagis acabat els teus estudis, disposaràs de les següents sortides:

    • Empresa privada: Podràs treballar com a enginyer o enginyera en empreses, estudis, oficines tècniques, centres de recerca o departaments tècnics, de disseny, de recerca, de projectes i de desenvolupament de nous productes en qualsevol sector industrial.
    • Emprenedor: Podràs crear el teu negoci, empresa o start-up.
    • Consultoria: Podràs treballar assessorant sobre Disseny Industrial i desenvolupament de productes, sistemes i serveis.
    • Recerca, desenvolupament i innovació: Podràs treballar fent recerca en centres públics o privats
    • Podràs accedir a la docència pública i privada.

Estudia el grau de Disseny Industrial i aconsegueix una de les professions amb més futur. Dona un cop d’ull a la pàgina web oficial de la Universitat Elisava per veure el pla formatiu que ofereixen i construeix, a poc a poc, el teu futur des d’avui mateix.

Comentaris