Raons per les quals comprar un cotxe de segona mà és molt bona idea

Comprar un cotxe de segona mà? Si no t'ho has plantejat mai, és moment de fer-ho. Avantatges, moltes.
Raons per les quals comprar un cotxe de segona mà és molt bona idea
photo_camera Raons per les quals comprar un cotxe de segona mà és molt bona idea

La indecisió forma part del nostre dia a dia, però a l'hora de triar un cotxe, tingues les coses molt clares: comprar un cotxe de segona mà és la millor inversió.

Si no saps per on començar i la idea t'està rondant el cap, aquí t'expliquem on comprar cotxes de segona mà a Barcelona.

No et precipitis, analitza pros i contres. Amb una miqueta de paciència trobaràs el que estàs buscant. Mai havia estat tan fàcil: tot anirà sobre rodes.

Segur que t'estàs preguntant quines són les raons per les quals comprar un cotxe de segona mà, així doncs, no et farem esperar, posem-nos-hi!

Avantatges de comprar un cotxe de segona mà

Molts són els que equiparen un cotxe usat amb un cotxe en males condicions. Res més lluny de la realitat.

D'aquí ve que si encara no ho tens clar, és moment de conèixer quins són els motius pels quals comprar un cotxe de segona mà és una opció d'allò més rendible.

Moltes són els avantatges, però ens centrarem en els més importants, aquells que, sense cap dubte, acabaran per convèncer-te.

Diners, el més convincent

En l'actualitat, els cotxes de segona mà o d'ocasió s'han convertit en els més demandats. El perquè és molt senzill: el seu preu pot veure's reduït en un 50%. Interessant, veritat?

Per molt limitat que sigui el teu pressupost, pots fer-te amb un vehicle en perfectes condicions. És més, podràs optar per un cotxe de categoria superior sense haver d'ajustar al màxim la teva butxaca.

Els impostos són mínims, estalviant-te el 21% de l'IVA i l'impost de Matriculació. Només hauràs de fer-te càrrec de pagar l'impost de Transmissions i el canvi de titularitat.

Entens ara per què és crucial que valoris aquesta opció? Si tens més dubtes, aquí presentem algunes raons a valorar. 

La depreciació del vehicle: oblidada!

Una de les qüestions que més preocupen, a l'hora de comprar un cotxe, és la depreciació que experimenta un vehicle nou, només sortir del concessionari. Una tendència que va en augment.

Si optes per un cotxe d'ocasió, zero preocupacions, problema solucionat, no creus?

Garantia i qualitat, sempre garantides

Al contrari del que es pugui pensar, adquirir un cotxe usat o de segona mà t'ofereix totes les garanties.

I és que, tal com ocorre en concessionaris i empreses especialitzades en venda de vehicles de segona mà, els estrictes controls de qualitat estan garantits, així com la teva tranquil·litat i seguretat.

Si la compra la faràs a un tercer, ves amb compte, t'han de garantir que el vehicle estigui lliure de càrregues.

Com pots veure, comprar un cotxe de segona mà és un negoci rodó, encara t'ho estàs pensant?

La teva elecció, al moment

Si al final optes per adquirir un cotxe usat, no hauràs d'esperar per a poder gaudir-lo. Aquest és un dels grans avantatges, perquè en el cas de comprar-ne un de nou, i no estar en estoc en el concessionari, podem arribar a esperar fins i tot mesos.

Estrenar-ho en el moment de la compra és un dels grans plaers, a què estàs esperant per a fer-ho?

Àmplia varietat de models

Com ja saps, el mercat d'aquesta mena de vehicles és molt ampli, una raó més per a decantar-se per ella. Només necessites una miqueta de paciència i temps per a saber quina és l'elecció correcta.

Tot porta el seu temps, i l'elecció del teu cotxe no serà una excepció. Posa-t'hi, no t'ho pensis més.

Pot ser que ja estiguis més que convençut que comprar un cotxe de segona mà és una molt bona idea, però si el dubte encara persisteix, pensa que estaràs fent-li un gran favor al medi ambient.

La reutilització ajuda a reduir emissions de gasos efecte d'hivernacle, així com la quantitat de vehicles rebutjats. Pensa en verd i encertaràs segur. És el moment de decidir-te.

Comentaris