Autobusos de Lleida modifica de nou horaris i freqüències pel descens d'usuaris del 95%

El servei és gratuït per a les persones que treballen en els serveis essencials establerts amb l'estat d'alarma
Autobusos de Lleida.

El servei d'autobusos de Lleida es modificarà a partir d'avui amb nous horaris i freqüències de pas amb l'objectiu d'adaptar-se a la reducció d'usuaris durant l'estat d'alarma pel coronavirus.

Els usuaris de bus s'han reduït, aproximadament, un 95% en les darreres setmanes

Cal recordar que l'autobús urbà és gratuït per a les persones i professionals que formen part del col·lectiu de serveis essencials establerts amb la declaració de l'estat d'alarma.

D'altra banda, la Paeria remarca que la Guardia Urbana de Lleida comprovarà el bon ús del transport públic, després d'haver detectat persones que l'estaven utilitzant inadequadament en el context actual.
 

 1. Amb la nova modificació del transport públic, la línia Interior (L1) tindrà horari de festiu tots els feiners i dissabtes i no hi haurà servei els dies festius.
   
 2. El servei de la línia Ronda-Hospitals (L2) i Costa Magraners/Secà (L7) farà horari de dissabte els dies feiners, i horari de festius els dissabtes i festius.
   
 3. El servei que ofereix Pardinyes-Mariola (L4) i Mercat Bordeta-Arnau de Vilanova (L6) serà horari de dissabte en dies feiners, horari de festiu els dissabtes i sense servei els dies festius.
   
 4. La línia Dra. Castells-Arnau (L5) només circularà en horari de festiu els dies feiners, i incorporarà una extensió a Laureà Figuerola per donar servei a aquesta parada i a la de Cantàbria.
   
 5. La línia Polígons (L9) manté el seu horari els dies feiners per facilitar el transport als treballadors que s'hi hagin de desplaçar per motius laborals. No circularà ni dissabtes ni dies festius.
   
 6. L'autobús que circula fins a Llívia (L10) funcionarà en horari de dissabte els dies feiners i no tindrà servei la resta de dies de la setmana. Aquest servei, durant aquests dies es realitzarà per mitjà de vehicles de taxi, des de Llívia fins a l'estació de trens. En lloc d'un vehicle d'autobús, en l'horari corresponent, hi haurà un taxi per desplaçar els viatgers.
   
 7. Les línies Exterior-Hospitals (L3), av. Alcalde Porqueres-Ricard Viñes (L8), Centre Històric (L11) i Ronda (L20) es queden temporalment sense circulació.

A més, el pròxim dissabte, 11 d'abril, tot el servei funcionarà com a festiu

Les oficines d'atenció d'autobusos a l'avinguda de Madrid i plaça Sant Joan continuen tancades, tot i que es manté l'atenció telefònica i on-line. Les restriccions, que tindran validesa mentre duri l'estat d'alarma.

Comentaris