Benavent de Segrià desinfecta l’Ajuntament per evitar contagis als treballadors

L'empresa també dura a terme la desinfecció del consultori mèdic perquè, com a mesura preventiva per quan torni ha recuperat l'activitat. L'equipament sanitari es troba tancat, i el servei es va traslladar a Torrefarrera, a conseqüència de l'estat d'alerta

Tasques de desinfecció a l'Ajuntament de Benavent
photo_camera Tasques de desinfecció a l'Ajuntament de Benavent de Segrià

L'Ajuntament de Benavent de Segrià ha contractat els serveis d'una empresa especialitzada per dur a terme el treball de desinfecció de l'edifici consistorial, amb l'objectiu de vetllar per la salut dels treballadors del consistori que continuen atenent els ciutadans per telèfon i de forma telemàtica amb serveis mínims i teletreball.

Aquesta actuació, comporta que durant 24 hores no es pot accedir en aquest equipament com a mesura de seguretat.

L'empresa també dura a terme la desinfecció del consultori mèdic perquè, com a mesura preventiva per quan torni ha recuperat l'activitat. L'equipament sanitari es troba tancat, i el servei es va traslladar a Torrefarrera, a conseqüència de l'estat d'alerta.

Per altra banda, l'equip de neteja municipal ha continuat amb les tasques de desinfecció de la via pública, que es van començar la setmana passada, actuant en les zones comunes i el mobiliari urbà per prevenir l'expansió del coronavirus.

Comentaris