Benavent de Segrià posa en marxa un servei de préstec de llibres a domicili

Es tracta d'una iniciativa perquè els veïns i veïnes de la localitat puguin continuar utilitzant el servei de préstec de llibres de la Biblioteca i, alhora, oferir una alternativa més per amenitzar el confinament a casa
Biblioteca de Benavent de Segrià
photo_camera Biblioteca de Benavent de Segrià

Benavent de Segrià posa en marxa un servei de préstec de llibres a domicili. Es tracta d'una iniciativa perquè els veïns i veïnes de la localitat puguin continuar utilitzant el servei de préstec de llibres de la Biblioteca i, alhora, oferir una alternativa més per amenitzar el confinament a casa. El servei també va adreçat als infants, ja que també hi ha préstec de contes infantils.

Les persones que vulguin demanar un llibre de la Biblioteca hauran de trucar al telèfon 973 777 898 i encarregar-lo,i seran els empleats de l'Ajuntament de Benavent de Segrià els que els duran al domicili l'endemà. Passat el període de préstec, la persona responsable de la Biblioteca es posarà en contacte amb l'usuari i, si aquest vol retornar el llibre, el personal de l'Ajuntament el passarà a recollir.

El servei s'efectuarà amb totes les mesures establertes per garantir un intercanvi segur

Comentaris