Clausuren tres actes al Pla d'Urgell on s'incomplien les mesures de prevenció sanitàries

A la zona del Bosquet de Linyola un grup de persones feien una barbacoa sense respectar les distàncies, menjant i consumint alcohol. Davant d'aquests fets es van aixecar 7 actes per incompliment de la normativa sanitària
El Bosquet de Linyola
photo_camera El Bosquet de Linyola

Els Mossos d’Esquadra han clausurat els darrers dies tres festes al Pla d’Urgell on s’incomplia la normativa sanitària decretada per contenir la Covid-19 i han aixecat 29 actes per no respectar les mesures sanitàries.

El passat dissabte 24 d’octubre, a les 0:36h, es va detectar una festa privada en un domicili de Torregrossa on participaven persones de diversos grups familiars. Es van aixecar 8 actes per reunir-se més de 6 persones i no portar mascareta.

L’endemà, el diumenge 25 d’octubre, pels volts de les 01:15 hores, es va sorprendre en un descampat, entre Palau d’Anglesola i Bell-lloc, un grup de joves amb equips de música en els vehicles, un focus i una màquina de fum. Es aquest cas, es van aixecar 14 actes per infracció de la normativa sanitària, per consum d’alcohol a la via pública, per no portar mascareta i reunir-se més de 6 persones.

La darrera actuació es va produir ahir, a les 16.15 hores, a la zona del Bosquet de Linyola. Una dotació policial va sorprendre un grup de persones fent una barbacoa sense respectar les distàncies, menjant i consumint alcohol. Davant d'aquests fets es van aixecar 7 actes per incompliment de la normativa sanitària

Comentaris