30.11.2021 |

Comencen a fer els testos d'antígens al personal de les meses electorals per diumenge

A Mollerussa s'ha dut a terme el cribratge a totes les persones que es mobilitzaran pel dispositiu especial al Pla d'Urgell
Cribratge massiu als Pavellons Firals de Mollerussa a les persones de les meses electorals del 14-F
Cribratge massiu als Pavellons Firals de Mollerussa a les persones de les meses electorals del 14-F @ACN
Comencen a fer els testos d'antígens al personal de les meses electorals per diumenge
El Departament de Salut va començar aquest dimecres a fer els testos d'antígens a les persones que els ha tocat ser a les meses electorals del 14-F el diumenge vinent i també als suplents i altres que participen en el dispositiu electoral, com membres de Protecció Civil. D'aquesta manera es fa un cribratge entre tot el personal que estarà mobilitzat per garantir la seva pròpia seguretat i també la dels votants davant la pandèmia de la covid-19.

Cribratge massiu als Pavellons Firals de Mollerussa a les persones de les meses electorals del 14-FEls Pavellons Firals de Mollerussa van acollir un d'aquests cribratges massius per a tots els implicats en la jornada electoral al Pla d'Urgell. A Ponent també es van fer proves ràpides a Balaguer.

El cribratge massiu a Mollerussa es va fer als Pavellons Firals, que és el lloc on per diumenge s'han muntat els 3 col·legis electorals de la ciutat. La jornada electoral es fa en aquest espai excepcional per garantir la seguretat dels votants i les persones de les meses electorals davant la pandèmia.

També es van fer aquestes proves a Tàrrega, on tindran lloc fins divendres a les mateixes dependències del CAP.

Comencen a fer els testos d'antígens al personal de les meses electorals per diumenge
comentaris