La corporació municipal del Poal reparteix ous de Pasqua als infants del municipi

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament del Poal ha volgut alleugerir els efectes del confinament, i agrair l'esforç i el comportament de la quitxalla poalenca, segons els membres de la corporació.
L'alcalde i regidors repartint els Ous de Paqua al Poal
photo_camera L'alcalde i regidors repartint els Ous de Paqua al Poal

Membres de la corporació municipal del Poal, encapçalats per l'alcalde Rafel Panadés va repartir aquest diumenge ous de xocolata per tots els domicilis dels nens i nenes de fins a dotze anys, una iniciativa popular per celebrar el dia de la Mona tot i el confinament.

Els nens i nenes del Poal han fet dibuixosRafel Panadés i els regidors de l'equip de govern, van recórrer els setanta-tres domicilis per lliurar la figura de xocolata, que després decoraria el típic pastís, aquest any totalment cassola, que acompanya el dilluns de Pasqua dia de la Mona. Un obsequi que no va ser gratuït, ja que els membres de l'Ajuntament van rebre a canvi un dibuix, amb motius al·legòrics a la celebració de la diada de la mona. Aquests treballs conformaran més endavant un mural que recordarà els dies de confinament al municipi del Pla d'Urgell.

Ous de Paqua al Poal (4)Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament del Poal ha volgut alleugerir els efectes del confinament, i agrair l'esforç i el comportament de la quitxalla poalenca, segons els membres de la corporació. Un cop ha finalitzat el repartiment es va escoltar l'aplaudiment des dels balcons dedicat als padrins i padrines que enguany no han pogut portar la mona als seus fillols.

Pla obert de dos regidors del Poal i d'una família que ha canviat els dibuixos d'uns ous de Pasqua per figures de xocolata, el 12 d'abril de 2020. (Horitzontal)L'alcalde del Poal, Rafel Panadés, ha explicat que la iniciativa va sorgir arran de la suspensió de la festa del Roser, que s'havia de celebrar a principis de maig, a causa de la crisi del coronavirus. En aquesta, l'ajuntament tenia previst destinar una part del pressupost a activitats infantils, diners que ara han servit per comprar una setantena d'ous de Pasqua per a cadascun dels menors.

Ous de Paqua al Poal (5)Panadés ha destacat que la voluntat de l'Ajuntament ha sigut que cap nen ni nena del poble es quedés sense ou de Pasqua, malgrat el confinament, donat que hi ha moltes cases que han confeccionat mones, però altres no ho han pogut fer.

L'alcalde ha afegit que en les darreres setmanes l'ajuntament també ha impulsat altres activitats amb l'objectiu de fer "més atractiu i distés el confinament, i també hem fet homenatges als voluntaris, i com no, a tots els veïns del poble.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement