El cribratge d'aquest dissabte a les Borges Blanques finalitza amb 668 proves PCR

El cribratge també s'ha adreçat a persones vinculades a activitats industrials i a familiars d'usuaris i treballadors de la residència de gent gran del municipi on la setmana passada es va detectar un brot de COVID-19
El cribratge dut a terme al pavelló de l'Oli de les Borges Blanques @AnnaBerga
photo_camera El cribratge dut a terme al pavelló de l'Oli de les Borges Blanques @AnnaBerga

El cribratge massiu que Salut ha fet aquest dissabte a les Borges Blanques ha tancat a les set de la tarda amb un total de 668 proves PCR fetes, de les 675 previstes. La jornada s'ha centrat sobretot a familiars i convivents d'infants i adolescents en edat escolar, després de l'augment de casos positius a l'entorn educatiu de la localitat.

El cribratge dut a terme al pavelló de l'Oli de les Borges Blanques @AnnaBergaTambé s'ha adreçat a persones vinculades a activitats industrials i a familiars d'usuaris i treballadors de la residència de gent gran del municipi on la setmana passada es va detectar un brot de COVID-19. L'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, diu que les proves serviran per fer una fotografia de l'estat del virus al municipi. Les Garrigues és la comarca catalana amb l'índex de rebrot més alt, amb 2.249,11 punts.

Comentaris