17.01.2022 |
Territoris.cat

EL MATERIAL ES REPARTIRÀ ENTRE ELS FUNCIONARIS LOCALS QUE OFEREIXEN SERVEIS ESSENCIALS A LA CIUTADANIA

La Diputació de Lleida distribueix 50.000 mascaretes i 1.200 ulleres als ajuntaments

El material que ha arribat al Consell Comarcal de la Segarra. Imatge del 15 d'abril de 2020. (Horitzontal)
El material que ha arribat al Consell Comarcal de la Segarra.
La Diputació de Lleida distribueix 50.000 mascaretes i 1.200 ulleres als ajuntaments

Les 50.000 mascaretes i les 1.200 ulleres de protecció adquirides per la Diputació de Lleida han arribat aquest dimecres al matí als dotze consells comarcals de la demarcació i al Conselh Generau d'Aran.  

El material es repartirà ara als ajuntaments entre els funcionaris locals que ofereixen serveis essencials a la ciutadania per protegir-se contra la covid-19. El material que ha arribat al Consell Comarcal de la Noguera. Imatge del 15 d'abril de 2020. (Vertical)

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha agraït la "bona i ràpida" feina, feta pels treballadors dels serveis de Manteniment i Parc Mòbil de l'ens.

El material que ha arribat a l'Urgell. Imatge del 15 d'abril de 2020. (Vertical)El material que ha arribat al Pla d'Urgell. Imatge del 15 d'abril de 2020. (Vertical)Aquesta compra respon a les crides que han fet alguns ajuntaments a la Diputació de Lleida, ja que no disposen de material de protecció per als funcionaris locals que, en qualitat de personal essencial, presten els seus serveis a la ciutadania, com poden ser els agents de les policies locals i els diferents serveis d'atenció que no han aturat la seva activitat.  El material que ha arribat al Consell Comarcal de les Garrigues. Imatge del 15 d'abril de 2020. (Vertical)

Del total del material de protecció, la Diputació de Lleida s'ha reservat 1.000 mascaretes i 50 ulleres per a les necessitats immediates de la pròpia institució o per poder atendre alguna emergència puntual mentre es gestiona una segona compra de material específic per al moment en què es produeixi el desconfinament.

La resta, s'ha distribuït en funció dels índex de població a cada comarca. 

A la demarcació de Lleida estan comptabilitzats uns 8.100 treballadors públics locals, entre la pròpia Diputació, consells comarcals, ajuntaments i entitats municipals descentralitzades.

La Diputació de Lleida distribueix 50.000 mascaretes i 1.200 ulleres als ajuntaments
comentaris