Els Mossos denuncien 1.139 persones i tanquen 10 locals el cap de setmana

El director general dels Mossos d'Esquadra, Pere Ferrer ha avisat que grupuscles d'extrema dreta estan aprofitant per filtrar-se en les últimes manifestacions de descontentament pel toc de queda o les mesures contra la COVID-19
Els Mossos d'Esquadra en un control a l'antiga N-II, al terme municipal d'Alcarràs
photo_camera Els Mossos d'Esquadra en un control a l'antiga N-II, al terme municipal d'Alcarràs

Els Mossos d'Esquadra han posat un total de 1.139 denúncies en les últimes 24 hores, i han tancat 10 locals a Catalunya, segons ha explicat el director general dels Mossos, Pere Ferrer. El responsable de la Policia autonòmica ha especificat que "per no respectar el toc de queda tenim 278 sancions i 142 més per no portar mascareta.

És un volum més alt d'activitat en ser cap de setmana, i al que s'ha afegit la manifestació de dissabte a Barcelona que  es va tancar amb un detingut, 60 identificats i un policia ferit.

Els Mossos d'Esquadra en un control a l'antiga N-II, al terme municipal d'AlcarràsAixò sí, ahir dissabte a Barcelona també vam detectar elements d'ultradreta com els de divendres, ha reconegut Ferrer, que ha volgut posar en valor les 60 identificacions preventives. Ajuda a minimitzar i a reduir la violència. Bàsicament perquè detectem material que podria ésser usat en aldarulls i el retirem, ha comentat el director general dels Mossos, que ha avisat que grupuscles d'extrema dreta estan aprofitant per filtrar-se en les últimes manifestacions de descontentament pel toc de queda o les mesures anticovid-19. 

La vulneració del toc de queda, en vigor des de diumenge passat 25 d’octubre, és la principal causa de sanció, amb 278 d’aixecades entre les de la nit d’ahir i les sis del matí d’avui. També han tancat deu locals que no respectaven la normativa i han denunciat unes altres 142 persones per no portar màscara.

Comentaris