L'escola Pompeu Fabra explica en un vídeo la història dels Gegants de Mollerussa

Amb motiu de la Festa Major de Mollerussa, l'equip docent de l'escola Pompeu Fabra ha inclòs en un dels vídeos, que han fet arribar periòdicament als alumnes durant el confinament, una mica la història dels gegants de Mollerussa i els proposen que facin activitats relacionades amb el tema

Les mestres del cicle d’Educació Infantil de l’escola Pompeu Fabra de Mollerussa, van valorar la necessitat de no perdre el contacte amb el seu alumnat i les seves famílies degut a que el confinament és preveia llarg i per les característiques del seu alumnat: nens i nenes  de 3 a 6 anys. El seu desig era que es sentissin acompanyats des de la distància.

Escola Pompeu Fabra confinamentDes de l’inici del treball telemàtic, es va valorar i decidir mantenir-hi una comunicació i una connexió a través de reptes setmanals. Cada setmana s’envia un vídeo on els nens i nenes poden retrobar-se amb les seves mestres, les quals els hi proposen reptes variats on s’hi treballa diferents continguts adequats a les seves edats. Per tal que hi hagi aquest feed-back sempre se’ls demana que en facin un retorn, ja sigui en format vídeo o foto i amb el recull de tot allò que els han enviat se n’edita un vídeo. D’aquesta manera, cada setmana, d’una forma o altra, els i les alumnes poden veure a les seves mestres i a la vegada, també veure als seus i les seves companyes en els retorns.

Escola Pompeu Fabra confinament 1Però aquesta setmana, el repte és una mica especial es centra en la Festa Major de Mollerussa de la nostra ciutat i més concretament, en els gegants. Les mestres els expliquen característiques i una mica la història dels gegants de Mollerussa i els proposen que facin activitats relacionades amb el tema. Al mateix temps, se’ls anima a participar de totes les activitats de la Festa Major confinada que ha preparat l’Ajuntament de Mollerussa i concretament, com poden fer-ho per participar en el concurs de vídeos de Festa Major.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement