L'IEI editarà un llibre amb les imatges que es pugin a la xarxa amb l'etiqueta #vidaprivada

La convocatòria de l'IEI té com a objectiu fer menys feixuga l’estada a casa i oferir un testimoni gràfic d’aquesta experiència 

Campanya de l'IEI per dur a terme un arxiu d'imatges del confinament
photo_camera Campanya de l'IEI per dur a terme un arxiu d'imatges del confinament

Amb l'etiqueta #vidaprivada, l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI) ha arrencat una iniciativa a través de les xarxes socials, amb l'objectiu de fer un recull de les imatges significatives i curioses del període de confinament, un arxiu amb el qual està previst editar un llibre.

L'IEI, amb aquesta convocatòria té la voluntat de fer menys feixuga l'estada a casa mentre duri el període de confinament.

La proposta consisteix a enviar, mitjançant les xarxes socials amb el hashtag - etiqueta- #vidaprivada, un testimoni gràfic, en format de fotos, selfies, imatges, d'aquesta estada 

Amb totes les propostes que es rebin, un jurat format per l'equip de l'IEI, s'escolliran les fotos més representatives de cada xarxa social de cara a formar part d'una futura publicació. És per aquest motiu que la participació implicarà la cessió dels drets d'imatge.

#vidaprivada s'emmarca dins les diferents iniciatives que l'IEI ha endegat des que es va iniciar el confinament, i que es van encetar amb l'activitat Fem cultura des del sofà. També cal recordar que l'IEI publica diàriament, tant al Facebook com al Twitter, informació al voltant del fons, mentre que per l'Instagram es difonen imatges de les diferents exposicions.

Comentaris