Massiu desconfinament estacional per l'esport o l'activitat física

El bon temps i les ganes de sortir a l'aire lliure omplen el passeig molt més que en un cap de setmana habitual, una imatge insòlita que algunes de les persones que han aprofitat per fotografiar
Corredor fent esport al passeig a la vora del riu Segre
photo_camera Corredor fent esport al passeig a la vora del riu Segre

Els carrers de Lleida s'han tornat a omplir de veïns practicant esport i passejant en el primer dia en què s'ha permès als adults sortir al carrer després de setmanes de confinament.

Un dels espais més concorreguts ha estat el passeig a la vora del riu Segre, on des de primera hora del matí s'hi han vist desenes de persones que han sortit a córrer, pedalejar i inclús a fer ioga aprofitant el bon temps. Una imatge insòlita que algunes de les persones que hi havia han aprofitat per fotografiar, ja que l'afluència de gent ha estat molt superior a la d'un cap de setmana normal.

Pla general de persones fent esport al passeig a la vora del riu Segre a Lleida, el 2 de maig de 2020. (Horitzontal)A partir de les 10 del matí la Guàrdia Urbana ha passat amb furgoneta per informar a la gent que ja s'havia acabat la franja per practicar esport.

Comentaris