El Ministeri de Sanitat reparteix respiradors a cinc hospitals catalans

El Ministeri de Sanitat lliurarà 50 respiradors als hospitals Germans Trias i Pujol, el Sant Pau, el Parc Taulí, el Josep Trueta i l'Arnau de Vilanova, 10 a cadascun
Un dels 50 respiradors que el Ministeri de Sanitat ha repartit a cinc hospitals catalans
photo_camera Un dels 50 respiradors que el Ministeri de Sanitat ha repartit a cinc hospitals catalans

El Ministeri de Sanitat ha informat aquest dissabte que ha lliurat 50 nous respiradors a cinc hospitals catalans per fer front a les necessitats derivades de la crisi sanitària de la covid-19.

Els respiradors es van lliurar aquest divendres passat, i des de la passada nit han començat a funcionar a ple rendiment als centres on van arribar. Segons el govern d'Espanya, el ministeri va repartir deu ventiladors a cadascun dels cinc hospitals destinataris.

Així, l'Hospital Sant Pau de Barcelona, l'Hospital Germans Trias i Pujol de la mateixa capital, l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, i l'Hospital Josep Trueta de Girona, han rebut el nou material que ja funciona.

El material ha estat traslladat des de Madrid i posat en marxa en el menor temps possible gràcies al personal tècnic i treballadors dels centres hospitalaris per a reforçar el sistema sanitari català

El govern d'Espanya afirma que d'aquesta manera continua amb el repartiment a les comunitats autònomes del material necessari per a reforçar el Sistema Nacional de Salut i fer front a la crisi de la covid-19 en les millors condicions possibles.

Comentaris