Mollerussa augmentarà els controls en comerços en previsió de l'increment de compres

Control de la Policia Local de Mollerussa als comerços
photo_camera Control de la Policia Local de Mollerussa als comerços

La Policia Local de Mollerussa incrementarà, des d'aquest dijous i fins dissabte els controls en els establiments comercials que tenen permís d'apertura per vetllar que s'apliquin les mesures de seguretat, i higiene, establertes.

L'Ajuntament de Mollerussa aplicarà aquesta mesura en previsió d'un possible increment de persones que es desplacin als centres comercials, pel fet de ser un cap de setmana festiu, encara que continuï l'estat d'alerta.

Les mesures aplicades fins al moment han permès que s'hagi estabilitzat en 29 els casos positius i en 7 les persones que han perdut la vida a causa del virus a la ciutat mentre que una persona s'ha curat

Des de la capital del Pla d'Urgell, i el Centre d'Assistència Primària (CAP) de Mollerussa s'insisteix a seguir extremant les mesures de confinament, ja que, en cas contrari, la situació pot complicar-se de cara a la setmana vinent amb un increment de casos.

En aquest sentit, la Policia Local ha aixecat dues actes més des de dilluns a persones que no han respectat el confinament sense motiu justificat, sent en total 83 les aixecades, una xifra en què destaca la detenció d'una persona per incompliment reiterat.

Comentaris