La Policia Local de Mollerussa deté un veí de Palau d’Anglesola per agredir als agents

L’Ajuntament de Mollerussa intensificarà el dispositiu de control pel retorn a la feina decretat per l’Estat i el repunt d’infraccions

Control de la Policia Local de Mollerussa
photo_camera Control de la Policia Local de Mollerussa

La Policia Local de Mollerussa va detenir aquest dissabte al vespre un veí del Palau d'Anglesola per atemptat contra l'autoritat després que agredís als agents que havien aturat el cotxe en el qual viatjava amb una altra persona per preguntar el motiu del desplaçament. El divendres els agents també van traslladar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra un veí de Bell-lloc que es va negar a identificar-se.

Aquestes dades s'han presentat aquest dilluns en la reunió periòdica del comitè d'emergència del Pla de Protecció Civil de Mollerussa, reunió en la qual també s'ha decidit intensificar a partir d'aquest dimarts 14 d'abril els controls per part de la Policia Local, amb el suport de Mossos d'Esquadra i Protecció Civil, davant el retorn a la feina de milers de persones decretat per l'Estat, fet que suposarà un increment notable de la mobilitat.

A aquesta situació s'hi suma la constatació d'un cert relaxament de part de la ciutadania pel que fa al seguiment de les mesures de confinament responsable com demostra el fet que la Policia Local ha hagut d'aixecar des de divendres un total de 30 actes per incompliment no justificat

Repartiment de menjar preparat a domicili a MollerussaEl comitè d'emergència del Pla de Protecció Civil de Mollerussa ha actualitzat les dades mèdiques que, a hores d'ara, registren 28 persones que han donat positiu al test i quatre que ja han resultat curades després de donar negatiu al segon test. Així mateix, es manté en 7 les persones que han perdut la vida a causa del virus. També s'ha posat de manifest que, tot i que no s'ha detectat cap brot a cap residència de la ciutat, en una d'elles una persona ha donat positiu i s'ha seguit el protocol establert.

Pel que fa al servei Ajude(M)ollerussa  teléfon 676 289 571, val a dir que ha rebut ja 360 trucades, que han derivat en 297 accions directes que han dut a terme la cinquantena de persones voluntàries que hi col·laboren. Així mateix, també s'han dut a terme 297 seguiments telefònics a persones grans de la ciutat per conèixer la seva situació i possibles necessitats.

Comentaris