25.01.2021 |
Territoris.cat

Primera alta mèdica d'una persona afectada per coronavirus a Mollerussa

Durant el cap de setmana s'han aixecat 6 actes per incompliment de l'ordre de confinament, 4 d'elles a un grup de persones que estaven juntes al carrer, així mateix, també s'ha fet la primera detenció d'una persona per incompliment reiterat de les mesures de l'estat d'alarma 
Policia Local i Creu Roja acompanyen en els aniversaris dels infants a Mollerussa
Policia Local i Creu Roja acompanyen en els aniversaris dels infants a Mollerussa
Primera alta mèdica d'una persona afectada per coronavirus a Mollerussa

El Centre d'Assistència Primària (CAP) de Mollerussa ha informat aquest dilluns que una persona afectada pel coronavirus ja ha estat donada d'alta, a la capital del Pla d'Urgell hi havia aquesta setmana 29 persones afectades de la COVID-19 i 7 han perdut la vida.

Les dades s'han donat a conèixer en la reunió periòdica del comitè d'emergència del Pla de Protecció Civil de Mollerussa, convocada per l'alcalde Marc Solsona, que s'ha fet aquest dilluns i on s'ha constatat que des de dimecres només s'ha hagut d'aixecar una acta, sent en total 81 les denúncies fetes des que es va activar el Pla de Protecció Civil.

Durant el cap de setmana s'han aixecat 6 actes per incompliment de l'ordre de confinament, 4 d'elles a un grup de persones que estaven juntes al carrer. Així mateix, també s'ha fet la primera detenció d'una persona per incompliment reiterat de les mesures de l'estat d'alarma

Pel que fa al servei Ajude(M)ollerussa, ha rebut ja 277 trucades, que han derivat en 192 accions directes que han dut a terme la cinquantena de persones voluntàries que hi col·laboren. Així mateix, també s'han dut a terme 210 seguiments telefònics a persones grans de la ciutat per conèixer la seva situació i possibles necessitats i es manté un contacte permanent amb les tres residències de persones vulnerables que hi ha a la ciutat i on no s'ha detectat cap cas de coronavirus.

També es manté actiu des d'aquest programa el servei d'àpats a domicili, que es va començar a prestar aquest dimarts i que ja ha tingut 10 usuaris, així com el que es fa en col·laboració amb el Servei de Suport al Dol de Ponent que ja ha rebut 4 sol·licituds.

Primera alta mèdica d'una persona afectada per coronavirus a Mollerussa
comentaris