El Procicat aixeca les restriccions específiques als set municipis del Segrià

En canvi, aquestes es mantenen en 19 municipis de la comarca de la Noguera

bonum2

Lleida i els sis municipis del Segrià amb restriccions específiques per la COVID-19 deixaran d'aplicar-les a partir del 17 de setembre i passaran a complir les genèriques a tot Catalunya.

En 19 municipis de la Noguera, en canvi, el Procicat ha anunciat que les renovarà almenys 7 dies més

A partir de dijous, els bars i restaurants del Segrià ja podran superar el 50% de l'aforament i podran atendre clients a la barra.

Això sí, tant a l'interior com a les terrasses, les taules no podran superar les 10 persones i hauran d'estar separades un metre i mig. També s'aixeca la limitació estricta d'aforament en actes culturals i religiosos tot i que es manté el tancament d'establiments a la una de la matinada.

El Procicat ha pres aquestes mesures tenint en compte la incidència de la COVID-19 i l'estat de la situació assistencial a les comarques de Lleida

També ha informat que, en canvi, sí que es renovarà parcialment la vigència durant quinze dies de la RESOLUCIÓ SLT/2115/2020, de 31 d'agost, que caducava el dia 16 de setembre a les 00 hores, per als municipis de la Noguera als quals era d’aplicació, atesa la incidència encara alta de la COVID-19 en aquesta àrea territorial.

Els municipis afectats són Àger, Albesa, Algerri, les Avellanes i Santa Linya, Balaguer, Bellcaire d'Urgell, Bellmunt d'Urgell, Camarasa, Castelló de Farfanya, Cubells, Ivars de Noguera, Menàrguens, Montgai, Os de Balaguer, Penelles, Térmens, Torrelameu, la Sentiu de Sió, Vallfogona de Balaguer

Comentaris