Salut comença a administrar la segona dosi del vaccí a la Regió Sanitària de Lleida

Entre aquest dilluns i dimecres, rebran la segona dosi de la vacuna els residents i treballadors de les residències de Lleida, Almacelles, Alcarràs, Barbens i Guissona.
Administració de la segona dosi del vacció a la residència Balàfia I de Lleida @Salut
photo_camera Administració de la segona dosi del vacció a la residència Balàfia I de Lleida @Salut

El departament de Salut ha començat a administrar aquest dilluns la segona dosi de la vacuna contra la COVID-19 de Pfizer a la Regió Sanitària de Lleida. En concret, ho ha fet a la residència per a gent gran Balàfia I de la ciutat de Lleida, on han rebut la segona dosi del vaccí 52 residents i 14 treballadors del geriàtric.

Equip de vacunació que ha administrat la segona dosi a la residència Balàfia I de Lleida @SalutEntre les persones vacunades en aquesta residència lleidatana hi ha Milagros Garcia, de 79 anys, que el 27 de desembre va ser la primera persona a rebre el vaccí a la Regió Sanitària de Lleida. També s'ha vacunat Sogues Solé, de 51 anys, treballadora del centre i primera professional a qui es va administrar la vacuna. Cal recordar que una de les infermeres que va vacunar la primera dosi en aquesta residència va donar positiu per COVID-19.

Balàfia I de Lleida és el primer dels 114 centres residencials de gent gran, discapacitats i salut mental de Ponent que rebran la segona dosi de la vacuna en les pròximes setmanes. Entre aquest dilluns i dimecres, rebran la segona dosi de la vacuna els residents i treballadors de les residències de Lleida, Almacelles, Alcarràs, Barbens i Guissona.

comentaris