Salut confirma la mort d'una persona amb coronavirus en les darreres hores i 26 nous positius a la demarcació de Lleida

Una professional sanitària entra en una habitació ocupada per un positiu per coronavirus
photo_camera Una professional sanitària entra en una habitació ocupada per un positiu per coronavirus

El Departament de Salut ha confirmat que en les darreres hores ha mort una persona amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària de Lleida, mentre no s'ha comptabilitzat cap decés a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran. També s'han confirmat un total de 26 nous casos positius, dels quals 22 a Ponent i 4 al Pirineu. D'aquesta manera, la xifra de víctimes mortals registrades des de l'inici de la pandèmia és de 80 i el nombre total d'afectats ha arribat a 1.063 al conjunt de la demarcació lleidatana. D'altra banda, hi ha 272 persones ingressades en centres hospitalaris de la demarcació, mentre en les últimes hores 8 persones han rebut l'alta hospitalària i les altes acumulades ja són 221; 163 a Ponent i 58 al Pirineu.

De les 226 persones amb coronavirus ingressades en centres hospitalaris de la Regió Sanitària de Lleida, 137 es troben a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova; 97 estan estables a planta i 40 a l'UCI. 43 persones estan ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 33 de les quals estables a planta i 10 es troben a l'UCI. 46 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta.

Dels 46 ingressats a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran, 10 es troben a l'Espitau Val d'Aran, tots estables a planta; 17 a l'Hospital del Pallars, a Tremp, totes a planta; 8 a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell, estables a planta; i 11 a l'Hospital de Cerdanya, estables a planta.

comentaris