El sector de l'hostaleria convoca una mobilització dimecres a Lleida

L’objectiu és posar en relleu el desencís col·lectiu de l’empresariat lleidatà a l’entorn de la gestió de la pandèmia
 
Publicitat de la convocatòria
photo_camera Publicitat de la convocatòria

Hostaleria de Lleida ha convocat per aquest dimecres 18 de novembre una marxa lenta a Lleida, que al marge de les empreses del sector hi participaran representants del comerç, la cultura, centres esportius, servei de taxi, proveïdors de serveis generals, i centres d’estètica.

Dimecres a les 11h que sortirà des de la seu de la Federació d’Hostaleria de Lleida – Avinguda del Segre, núm 7

Un restaurant tancat a La Granja d'Escarp @AjGranjad'EscarpPer a Hostaleria de Lleida aquest acció és molt necessària per deixar patent la dramàtica situació que posa al límit sense precedents a tot tipus de negocis a Lleida i província. Per a Josep Castellarnau, president d’Hostaleria de Lleida, S’estan admeten els errors de l’estiu però, continuem tancats. No confirmen ajudes, les que es proposen no són efectives i les formes en que les presenten són esperpèntiques. Per la nostra part, exposem propostes serioses que ni responen. Suposa un desgast molt gran mentre veiem altres comunitats autònomes gestionant amb més èxit la pandèmia sense el tancament del sector hostaler.

Estem al límit, i l’economia del nostre entorn el mateix. No és una exageració. Aquesta acció reivindicativa prevista per dimecres a les 11h que sortirà des de la seu de la Federació d’Hostaleria de Lleida Avinguda del Segre, núm 7 – vol reivindicar que ja n’hi ha prou i l’exigència a treballar i tenir compensacions per atenuar amb efectivitat el dany produït  amb les decisions errònies.

Comentaris