SOREA inicia una campanya a favor de l'assaig clínic #JoEmCorono per lluitar contra el coronavirus

Sorea
photo_camera Per cada factura digital SOREA col·laborarà en la lluita contra el coronavirus

SOREA, companyia gestora del cicle integral de l'aigua, ha llançat una nova campanya a través de la qual donarà un euro a l'assaig clínic #JoEmCorono per cada usuari que es passi a la factura digital. D'aquesta manera, la companyia contribueix a la lluita contra el coronavirus i mostra el seu compromís amb la investigació, alhora que fomenta la conscienciació ambiental.

Per cada nou usuari de factura digital, SOREA donarà 1 € a la lluita contra el coronavirus

A Catalunya, hi ha aproximadament un milió de persones que encara reben la factura de l’aigua en paper amb SOREA o alguna de les seves filials. Amb el missatge "Un gest per lluitar contra la COVID-19", la companyia anima als seus usuaris a donar el pas definitiu a la correspondència digital –sense cap cost per a aquests– i SOREA farà el donatiu corresponent a l’assaig clínic encapçalat per l'equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

Per tal de facilitar el tràmit als seus usuaris, SOREA ha redissenyat el lloc web holafacturadigital.com, des d’on es pot omplir un senzill formulari.

Les companyies filials i participades de SOREA -Comaigua, Aigües de Cervera i la Segarra, Gestaigua, Aigües de Sant Vicenç dels Horts, Aigües de Sant Pere de Ribes, Aigües Colomenques, Aigües de Palamós, Aigua de Rigat i Anaigua- també s’han adherit a la campanya que encapçala el Grup Agbar.

comentaris