02.10.2022 |

La Universitat de Lleida serà un nou punt de vacunació contra la COVID-19

S’instal·larà punts de vacunació als diferents Campus el dimarts 14 de setembre (Rectorat i  Ciències de la Salut); el dimecres 15 (Cappont) i el dijous 16 (ETSEA)
Campus de Cappont de la UdL.
Campus de Cappont de la UdL.
La Universitat de Lleida serà un nou punt de vacunació contra la COVID-19

Coincidint amb la primera setmana del curs, el Departament de Salut obrirà entre els dies 14 i 16 de setembre punts de vacunació sense cita als campus que la Universitat de Lleida (UdL).

Dimarts 14, es vacunarà al Rectorat de 12h a 15h, i a Ciències de la Salut, de 12h a 16h; dimecres 15, s’instal·larà el punt de vacunació al Campus de Cappont de 12h a 16h, i dijous 16, el dispositiu es traslladarà a l’ETSEA en el mateix horari.

El campus d’Igualada de la UdL queda fora d’aquesta planificació, ja que pertany a una altra regió sanitària

En tots els punts es podran vacunar les persones que formin part de la comunitat universitària no vacunades o pendents d’una segona dosi, inclosos els estudiants i personal que estiguin realitzant una estada a la UdL o siguin desplaçats de llarga durada d’altres comunitats autònomes. La vacunació estarà oberta també a la resta de la població major de 12 anys. S’hi administrarà la vacuna Pfizer.

La segona dosi de les persones vacunades en el marc d’aquesta iniciativa s’administrarà 3 setmanes després al Pavelló Onze de Setembre de Lleida

Amb aquesta acció, el Departament de Salut i la UdL sumen esforços per augmentar el percentatge de la població universitària vacunada a fi de començar el curs amb el major nombre de persones immunitzades.

La Universitat de Lleida serà un nou punt de vacunació contra la COVID-19
comentaris