Actuació del saxofonista de jazz Perico Sambeat aquest dissabte a Tàrrega

Al costat del Toni Saigi Trio, formació que integra el jove bateria targarí Roger Gutiérrez, i dins el cicle Tàrrega Sona 2016, que ofereix entrades a meitat de preu gràcies al Carnet Amic

Imatge promocional de Perico Sambeat amb Toni Saigi Trio interiorPerico Sambeat, un dels saxofonistes de jazz més reconeguts del país, actuarà a Tàrrega aquest dissabte 13 de febrer a la nit a l'Espai MerCAT. Serà dins el cicle de concerts que promou la Regidoria de Cultura amb el nom de Tàrrega Sona 2016.

Sambeat s'ha guanyat a pols una enorme reputació per la seva lloada trajectòria, ja que té més d'una vintena d'àlbums acreditats com a líder i ha col·laborat amb grans estrelles internacionals com Tete Montoliu, Pat Metheny, Chano Domínguez o Brad Mehldau.

El concert d'aquest dissabte esdevindrà una excel·lent oportunitat per descobrir el talent del jove bateria targarí

En aquesta ocasió, el músic valencià acompanyarà el trio que integren Toni Saigi (piano), Pedro Campos (contrabaix) i el targarí Roger Gutiérrez (bateria). Nascut l'any 1989 a la capital de l'Urgell, Gutiérrez és una ferma promesa del jazz, format en percussió clàssica i grau superior de música moderna. Ha estat alumne de professors com Ricard Grau, David Xirgu, Ramon Prats o David Mengual. També ha assistit a classes magistrals de Billy Hart o Seamus Blake. 

La Regidoria de Cultura ha posat en circulació el Carnet Amic del Tàrrega Sona, amb el qual es gaudeix d'un 50% de descompte en adquirir les entrades dels concerts del cicle. Mitjançant aquesta iniciativa, la Regidoria de Cultura vol facilitar l'accés de la ciutadania a la seva programació, en aquest cas adreçada als aficionats a la música. El Carnet Amic del Tàrrega Sona té un preu de 10 euros, no sent ni personal ni intransferible, o sigui que el poden compartir en diferents concerts els membres de la família, un grup d'amics, segons les preferències musicals de cadascú.

Brams i la banda d'instrumentistes de vent de l'Escola de Música de Tàrrega protagonitzarán l'actuació del dia 21

Els següents concerts del Tàrrega Sona són la veterana formació de rock català Brams a la qual s'afegirà, en una segona part de l'actuació, la banda d'instrumentistes de vent de l'Escola Municipal de Música de Tàrrega, el diumenge dia 21 de febrer; el Festival Internacional de Música Electrònica de Tàrrega FIMET 25300, amb el duo alemany Sound Norel Nomaden com a cap de cartell, el dissabte dia 5 de març; els Pets, el dia 12 de març; Bitels per Nadons, de caràcter familiar, el dia 9 d'abril; Itaca Band i The Targarians, el dia 16 d'abril; Dom La Nena, el dia 6 de maig, i l'Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida, el dia 5 de juny

Comentaris