15.07.2020 |

Alumnes de les escoles de la comarca reben els premis El Sol del Pla

En la modalitat d'il·lustració de Poesia s'han lliurat els guardons durant el transcurs de la 8a edició dels premis creats pel Consell Comarcal 

Fomentar l'expressió artística entre els escolars, motiu de la creació d'aquests premis
Fomentar l'expressió artística entre els escolars, motiu de la creació d'aquests premis
Alumnes de les escoles de la comarca reben els premis El Sol del Pla

Fomentar l‘expressió artística entre els escolars va ser el motiu principal de la creació d’aquests premis per part del Consell Comarcal i que s’inclouen dins de les actuacions de Dinàmica Educativa. Amb el pas dels anys s’ha pogut comprovar una important millora en la qualitat del treballs presentats i una gran implicació dels professors i centres escolars.

El President del Consell Comarcal, Francesc Fabregat, ha destacat el fet que “el premi ja forma part del treball dels centres escolars dins de l’àmbit del dibuix, fomentant l’expressió plàstica des de P3”

Els dibuixos s’han treballat en base als poemes que van resultar guanyadors de la VIII edició del Premi de Poesia El Sol del Pla. En aquesta edició hi han participat 22 centres entre escoles de primària i secundària, que han presentat treballs en les diferents categories, tal com estableixen les bases, i que va des dels alumnes de P3 fins als de batxillerat i cicles formatius, amb tres premis en cada nivell.

El Jurat, format per professors, il·lustradors i pintors, ha triat entre 392 dibuixos els guanyadors, que han estat:
Categoria P: Pau Balaguer i Paula Gayarre de l’escola El Sitjar de Linyola i Mikaela Garcia de l’escola Minyons d’Urgell de Fondarella.
Categoria A: Carla Vives de l’escola Minyons d’Urgell de Fondarella, Pol Vilanova de l’escola Arnau Berenguer del Palau d’Anglesola i Majd Fadi de l’escola Les Arrels de Mollerussa.
Categoria B: Laura Garcia de l’escola Mossèn Ton Clavé de Vila-sana, Gerard Corral de l’escola Ignasi Peraire de Mollerussa i Laia Serret de la Fundació Privada El Carme.
Categoria C: Marc Soteras de l’escola Ramon Farrerons de Bell-lloc d’Urgell, Sergi Rodríguez de l’escola Minyons d’Urgell de Fondarella i Younes Arfi de la Fundació Privada El Carme.
Categoria D: Ariadna Poch de l’Institut Terres de Ponent i Laura Salvia i Joan Martí de La Salle Mollerussa
Categoria E: Anaïs Gutiérrez i Ana Maria Baltoiu de La Salle Mollerussa.

Alumnes de les escoles de la comarca reben els premis El Sol del Pla