Formació en constant creixement a la UdL

Més de 6.500 gaudeixen aquest curts de la formació que ofereixen les Aules d'Extensió de la UdL
Foto de família a la Sala d'Actes. Foto: UdL
photo_camera Foto de família a la Sala d'Actes. Foto: UdL
Més de 6.500 persones estan immerses en un aprenentatge continu durant el curs 2023-2024 a través de les Aules d'Extensió Universitària, en una iniciativa que ha vist un creixement exponencial al llarg de la darrera dècada. Amb més de 30 espais dispersos arreu de la província, aquesta xarxa de coneixement ofereix una àmplia gamma de temes que van des de la història a la salut, passant per l'art, la música i l'economia.

Les Aules d'Extensió Universitària són el fruit de la col·laboració entre la Universitat de Lleida i l'Agrupació d'Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya, una associació que treballa des dels anys 80 del segle passat per fomentar l'aprenentatge al llarg de la vida. Amb la signatura avui dels convenis de col·laboració entre la UdL i aquestes aules, es consolida un vincle essencial entre el coneixement universitari i el territori.

El rector de la UdL, Jaume Puy, ha subratllat la importància d'aquestes aules com a pont entre el saber acadèmic i la realitat quotidiana, destacant-les com a instruments clau per a la difusió cultural i científica a la comunitat. Els convenis, amb una durada de quatre anys, estableixen el marc per al desenvolupament de programes educatius i culturals, i preveuen un intercanvi continu d'informació i formació.

Comentaris