Perifèria Cultural arriba a Lleida apostant un per la música i la gastronomia local

Té com a objectiu portar arreu del país propostes multidisciplinàries trencadores que estan fora dels circuits comercials
Els organitzadors de Perifèria Cultural amb el president de la Diputació. Foto: Cedida per la Diputació de Lleida
photo_camera Els organitzadors de Perifèria Cultural amb el president de la Diputació. Foto: Cedida per la Diputació de Lleida
Perifèria Cultural torna a la càrrega amb una nova edició plena de música i gastronomia, amb noms destacats com Clara Peya, Roger Mas, Alidé Sans i Mesclat encapçalant el cartell. Aquest cicle, que es desenvoluparà des del 7 de juny fins al mes d'octubre, porta propostes trencadores i multidisciplinàries fora dels circuits comercials a diverses localitats de Catalunya, incloent-hi Bossòst, Vilanova de Meià, Verdú, Ciutadilla, Salàs de Pallars i Alt Àneu a la demarcació de Lleida.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha subratllat la importància d'aconseguir que la cultura arribi a tot el territori, fent valdre les propostes culturals allunyades dels grans centres.

Perifèria Cultural no només busca ressaltar propostes artístiques, sinó també promoure la perifèria geogràfica i agroalimentària, posant en relleu espais i productes locals de qualitat.

Amb més de 30 recitals i artistes, aquesta nova edició s'espera com una experiència enriquidora per al públic. A més dels pobles de Lleida, el cicle també arribarà a altres indrets com Riudarenes i el Port de la Selva, abraçant una àmplia varietat de paisatges i sabors.

Perifèria Cultural, concebut com un cicle que reivindica l'espai cultural dels Països Catalans, fusionant música i gastronomia, s'ha consolidat com una cita imprescindible des del 2021. Durant cinc mesos, omple la geografia catalana amb una proposta única que busca exaltar la gastronomia i la cultura locals.

Comentaris