Les Borges Blanques celebra l’Any de les Biblioteques 2015

La Biblioteca Marquès d’Olivart de les Borges Blanques ha preparat una desena d’activitats per a celebrar l’Any de les Biblioteques durant el proper mes de gener de 2015.

Xerrada de l'escriptor Pep Coll a la Biblioteca de les Borges
photo_camera Xerrada de l'escriptor Pep Coll a la Biblioteca de les Borges

La Biblioteca Marquès d’Olivart de les Borges Blanques ha preparat una desena d’activitats per a celebrar l’Any de les Biblioteques durant el proper mes de gener de 2015. Entre d’altres, hi ha prevista una exposició de Documents sobre oli i conreus al vestíbul de l’equipament cultural, tallers, conferències i lectures literàries. En tots els actes d’aquest mes s’oferirà pa amb oli i altres productes i, a més a més, se sortejarà un lot de productes entre tots els assistents als actes de cada mes, en col·laboració amb les Cooperatives i Molins d’Oli de la població.

Així, el dimarts dia 13, a les 17:15h, el Grup de Novel·la de Gènere comentarà el llibre La impaciència del cor de Stephan Zweig, amb un berenar a base de pa amb oli i olives. A més, el divendres 16 de gener, a les 16h, coincidint amb la 52a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues hi ha prevista la presentació del Projecte Biblioli 2015 Any de les biblioteques i un Tast d’Olis, a càrrec de Josep Mª Audí, membre del Panell de Tast oficial d’Olis Verge Extra de Catalunya, al Pavelló Comercial de la Fira, organitzat pel Consell Comarcal de les Garrigues i la Biblioteca.

El divendres 16 de gener, a les 19h, hi haurà un taller de contes de cuina, per a nens i nenes de P5, 1r, 2n i 3r de primària, a la biblioteca, seguit d’un berenar amb pa amb oli i xocolata. El divendres següent, dia 23, a les 17:30h, el Grup de Lectura comentarà l’obra de teatre El somni d’una nit d’estiu de William Shakespeare, i berenarà pa amb oli i olives.

Els dijous 15 i 29 de gener, a les 17h, el Grup de Lectura llegim i + també es reunirà i celebrarà un berenar amb pa amb oli i olives. A més, el dimecres dia 28, a les 11:30h, el Grup de Lectura Guiada també celebrarà un encontre, seguit d’un berenar a base de pa amb oli i olives. Finalment, el divendres dia 30, a les 19h, se celebrarà l’Hora del conte, per a nens i nenes de P3 i P4, amb un nou berenar que inclourà pa amb oli i xocolata.

Comentaris