04.07.2022 |
Territoris.cat

Multitudinari concert de Nadal a les Borges Blanques

L’Església Parroquial de l’Assumpció de Maria de les Borges Blanques va acollir aquest diumenge al vespre un multitudinari concert de Nadal, amb més de 500 assistents i 120 cantaires.

Concert de Nadal 2014t
L’Església Parroquial de l’Assumpció de Maria de les Borges Blanques.
Multitudinari concert de Nadal a les Borges Blanques

L’Església Parroquial de l’Assumpció de Maria de les Borges Blanques va acollir ahir al vespre un multitudinari concert de Nadal, amb més de 500 assistents i 120 cantaires. En l’actuació hi van participar el Petit Cor de la Catedral de Lleida, que dirigeix Joaquim Mesalles; la Coral de Fraga, dirigida per Ramon Elies; la Coral la Lira de Torres de Segre, sota la batuta de Ramon Curcó; l’Orfeó Terrall i el Cor Junedenc, dirigits per Francesc Vallés.

El concert va tenir dues parts, en la primera les 4 corals van actuar per separat, interpretant tres peces populars i nadalenques cada una, i en la segona part van cantar els 120 intèrprets de les corals de forma conjunta, 4 peces de Haëndel (2), Mozart i Giazotto- Albinoni. L’actuació, que va comptar amb el patrocini de l’Ajuntament de les Borges i la col·laboració de la Parròquia de l’Assumpció de Maria, completa l’intercanvi que ha permès una roda de concerts de música sacra en les 5 poblacions participants, organitzada pel Petit Cor de la Catedral de Lleida i que amb el títol de Poble meu, que t’he fet es van dur a terme a la resta de poblacions durant els volts de la passada Setmana Santa.

Els representants borgencs han quedat molt satisfets per la bona acollida que ha tingut la iniciativa en les 5 poblacions on s’ha dut a terme i han manifestat el seu desig de repetir experiències similars en un futur.

Multitudinari concert de Nadal a les Borges Blanques
comentaris