Multitudinari concert de Nadal a les Borges Blanques

L’Església Parroquial de l’Assumpció de Maria de les Borges Blanques va acollir aquest diumenge al vespre un multitudinari concert de Nadal, amb més de 500 assistents i 120 cantaires.

Concert de Nadal 2014t
photo_camera L’Església Parroquial de l’Assumpció de Maria de les Borges Blanques.

L’Església Parroquial de l’Assumpció de Maria de les Borges Blanques va acollir ahir al vespre un multitudinari concert de Nadal, amb més de 500 assistents i 120 cantaires. En l’actuació hi van participar el Petit Cor de la Catedral de Lleida, que dirigeix Joaquim Mesalles; la Coral de Fraga, dirigida per Ramon Elies; la Coral la Lira de Torres de Segre, sota la batuta de Ramon Curcó; l’Orfeó Terrall i el Cor Junedenc, dirigits per Francesc Vallés.

El concert va tenir dues parts, en la primera les 4 corals van actuar per separat, interpretant tres peces populars i nadalenques cada una, i en la segona part van cantar els 120 intèrprets de les corals de forma conjunta, 4 peces de Haëndel (2), Mozart i Giazotto- Albinoni. L’actuació, que va comptar amb el patrocini de l’Ajuntament de les Borges i la col·laboració de la Parròquia de l’Assumpció de Maria, completa l’intercanvi que ha permès una roda de concerts de música sacra en les 5 poblacions participants, organitzada pel Petit Cor de la Catedral de Lleida i que amb el títol de Poble meu, que t’he fet es van dur a terme a la resta de poblacions durant els volts de la passada Setmana Santa.

Els representants borgencs han quedat molt satisfets per la bona acollida que ha tingut la iniciativa en les 5 poblacions on s’ha dut a terme i han manifestat el seu desig de repetir experiències similars en un futur.

Comentaris