Cavall Fort explica els secrets del còmic als infants de Mollerussa

Els nens i nenes vam aprendre les característiques del llenguatge que s’utilitza en el món del còmic, el significat de les bafarades i el paper de la veu del narrador.

Els nens i nenes observen una tira de còmic de la publicació Cavall Fort.
photo_camera Els nens i nenes observen una tira de còmic de la publicació Cavall Fort.

Els professionals de la revista Cavall Fort van explicar aquest dijous a una desena de nens i nenes els secrets i les tècniques per dibuixar un còmic, en el marc de les activitats organitzades per la Biblioteca Jaume Vila de Mollerussa.

Els nens i nenes van aprendre les característiques del llenguatge que s’utilitza en el món del còmic, el significat de les bafarades i el paper de la veu del narrador, entre altres aspectes, i van poder posar a la pràctica els diferents coneixements adquirits ordenant les diferents vinyetes que composen una història i dibuixant un dels personatges.

La següent activitat prevista dins la programació infantil de la biblioteca tindrà lloc el 5 de novembre amb La Castanyera i els seus secrets, de la Cia. Fes-t’ho com vulguis.

Pel que fa a la programació per adults el dijous 23 la presentació de la novel·la La sergent Anna Grimm, de Montse Sanjuan.

Comentaris