L'obrador de la cerveseria Matoll es converteix en galeria de l'art lleidatà

Un esdeveniment fresc, atrevit i efímer que s’articularà al llarg de la tarda/vespre de dissabte i el matí de diumenge entre la creació visual, musical i  sobretot cervesera.

Mostra d'art en l'entorn de la cervesa artesana.
photo_camera Mostra d'art en l'entorn de la cervesa artesana.

L'obrador de la cerveseria Matoll de Belianes, es transformarà en galeria d'art i espai de concerts el cap de setmana 21 i 22 de febrer. Una iniciativa que pretén fusionar el treball de tres artistes ponentines en l'entorn de producció de la cervesa artesana.

La Mostra presentarà el treball més recent de, Mireia Español, Georgine Miret i Montse Florensa. Obres de diferents disciplines que conviuran en un marc al qual s’adhereixen la cervesa i també la música. Un esdeveniment fresc, atrevit i efímer que s’articularà al llarg de la tarda/vespre de dissabte i el matí de diumenge entre la creació visual, musical i sobretot cervesera. També es dura a terme una degustació de productes gurmet gentilesa de Sabority.

El trident artístic el conformen la mollerussenca Georgine Miret, vinculada al món de l’art des de molt jove, formada en l’escola d’art i superior de disseny Ondara de Tàrrega amb l’especialitat de pedra, de la mà del mestre Antoni Boleda. Es perfecciona en dibuix i escultura en l'escola Leonardo da Vinci de Barcelona, i finalitza els estudis superiors d'escultura en el centre targarí.

Mireia Español filla de Tàrrega s'apassiona pel ferro a l'edat de 25 anys, i evoluciona de la vessant industrial a l'artística fins a cursar estudis de forja artística de la mà dels mestres forjadors Josep Castellà de Vilagrassa i Valentí Martí de Cal Biel (Espluga de Francolí).

La tercera obra pertany a la llicenciada en Belles Arts Montse Florensa, filla de Bellpuig, decantada per la pintura un disciplina que compagina amb el dibuix i la imatge. Ha fet diverses exposicions arreu de la península, Galeria Antoni Piñol de Reus, Espai Antoni Miró de Barcelona, Museu dels vestits de paper de Mollerussa, Fundación Rodríguez Acosta de Granada, lloc en el qual va gaudir d’una beca de pintura de paisatge. Actualment viu a Mollerussa i continua amb la seva investigació al voltat de la imatge i la seva arqueologia.

Comentaris