16.10.2021 |
Territoris.cat

La companyia Campi Qui Pugui porta a Lleida 'Manneken's Piss'

La plaça Esteve Cuito del Teatre de l'Escorxador acull aquest divendres la representació, guardonada amb el Premi Drac d'Or com a Millor espectacle de Carrer a la Fira de Titelles de Lleida 2016

Mannekens 1 foto 2 interior
La companya té actualment en cartera vuit espectacles programables, tant de teatre de carrer com itinerants
La companyia Campi Qui Pugui porta a Lleida 'Manneken's Piss'

La companyia lleidatana Campi Qui Pugui presenta aquest divendres dia 2 de juny a les 9 del vespre el seu espectacle Manneken's Piss a la plaça Esteve Cuito del Teatre de l'Escorxador. La companyia, fundada l'any 2009 per l'actor Jordi Pedrós i l'actriu Cristina Garcia, la conformen entre 10 i 30 persones, en funció dels espectacles, tant actors i actrius com tècnics. Actualment tenen en cartera 8 espectacles programables, tant de teatre de carrer com itinerants, a més d'espectacles de sala.

Manneken's Piss, guardonat amb el Premi Drac d'Or com a Millor espectacle de Carrer a la Fira de Titelles de Lleida 2016, és un dels espectacles juntament amb Rats amb els quals realitzen la gira internacional 2017. Aquests es complementen amb els itinerants Neenaw! Neenaw!, Més enllà del bosc i Clicks Ambulance. Pel que fa als espectacles de sala, La Blancaneus, El Gat amb botes i La Rateta completen el seu catàleg, apte per a tots els públics.

La companyia té tancades fins a finals d'any 63 actuacions internacionals en escenaris de França, Alemanya, Holanda, Portugal, Romania, Israel, Àustria i Amèrica del Nord

La temporada internacional de la companyia Campi Qui Pugui té enguany com a escenaris França, Alemanya, Holanda, Bèlgica, Portugal, Romania, Israel, Àustria i que per primer cop els portarà a Amèrica del Nord, concretament a Montreal. Es tracta de les destinacions més llunyanes on tenen previst actuar, a banda d'Austràlia, on van ser presents l'any 2015 amb l'espectacle Rats! En total, fins desembre del 2017 la companyia té tancades 63 actuacions internacionals.

La companyia Campi Qui Pugui porta a Lleida 'Manneken's Piss'
comentaris